spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Fear Factory

Få billetter tilbage
Afholdt event

Fear Factory

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

09 dec 2023 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Med en ny sanger og nyt materiale i bagagen kommer de amerikanske metallegender Fear Factory sammen support-bands Butcher Babies og Ignea til Pumpehuset den 9. december 2023.

Fra grænselandet mellem industri, nu metal og death metal har Fear Factory siden deres debut i 1992 med "Soul of a New Machine" inviteret os ind i en verden, hvor tunge guitarer møder maskinelle rytmer og dystopiske tekster. Understøttet af en industrielt aggressiv lyd har de i løbet af de sidste 30 år fortsat med at overraske os.

Som pionerer inden for industriel metal har Fear Factory, med deres uforvekslelige symbiose mellem det organiske og det mekaniske, været med til at bane vejen for en hel genre. Siden deres seneste udgivelse - albummet "Aggression Continuum" og remixalbummet "Recoded" - har bandet skiftet forsanger. Nu frontes de af italieneren Milo Silvestro.

Gør dig klar til at dykke ned i en anden dimension, hvor metal og industrielle klange mødes i en voldsom eksplosion. Fear Factory er tilbage!

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .