Fedtfrysning - Gratis og personlig konsultation

Store Kongensgade 1, 1264 København
15 dec 2019 kl. 18:00
31 dec 2020 kl. 20:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Hos Møller-Poulsen tilbyder vi altid en gratis, uforpligtende og personlig konsultation om fedtfrysning og rådgivning omkring, hvilket behandlingsforløb, der er passer til dig.

Fedtfrysning er en kompliceret behandlingsform, som kræver ekspertise, erfaring og professionelt udstyr, hvis man ønsker at opnå de bedst mulige resultater.

Hos Møller Poulsen har vi valgt at specialisere os i fedtfrysning.

Det har vi gjort, fordi vi ved af erfaring, at du som kunde får det absolut bedste resultat ud af din behandling, når din behandler erfaren, specialiseret og fokuseret på fedtfrysning.

På den måde er du sikret en korrekt og fagligt kompetent rådgivning, der sikrer at du får lige præcis det resultat, som du har drømt om.

Kontakt os i dag og få en gratis konsultation

Vi glæder os til at se dig;)

www.møllerpoulsen.dk

Profile picture
MP

Vi sætter en ære i at give dig ”den gode oplevelse”

Hos Møller Poulsen er vores vigtigste mission at give dig en god oplevelse. Vi gør derfor meget ud af, at du føler dig godt informeret og får svar på alle dine spørgsmål – før under og efter behandlingen.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg igennem hele forløbet og det er faktisk også en af de ting vi får allermest ros for. De ydelser vi tilbyder, kan være relativt komplicerede, og endnu vigtigere – det er faktisk vores klienters egen krop, vi har med at gøre.

Det har vi meget stor respekt for. Det er derfor utroligt vigtigt for os, at du som kunde, føler dig 100% tryg ved, at vi som behandlere har 100% styr på det vi laver.

eventet sluttede

Fedtfrysning - Gratis og personlig konsultation

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke