Feel Good 2

Event aflyst

Feel Good 2

Billetter fra DKK 1,00

Dato

06 nov 2014 kl. 17:30 - 19:30

Beskrivelse

Sucessen fortsætter fra første Feel Good.

Nu har du igen chancen for at tilbringe nogle forrygende timer i selskab med 4 fantastiske kvinder og få inspiration til et liv med mere glæde, nydelse og charme.

Bliv klogere på hvordan du kan skabe det du drømmer om og gå hjem opløftet og beriget. Som ekstra bonus skal det nævnes, at nogle af de dejlige damer har gaver med.

Mød de 4 fantastiske damer:

 TÆNK NYT OG FÅ STYLETIPS!

v/ Bodil Lauritsen , Stylecoach, make-up artist
Et indblik i, hvordan du får følelsen af, at være lækker og attraktiv i dit tøjvalg, hver eneste dag.

 ALT ER STØTTE

v/ Kristina Seia Sangvita, foredragsholder, mentor

Få 3 tips til hvordan du ved at tage støtte og opbakning af alt i dit liv, og skaber endnu mere Glæde, Kærlighed og Succes. Et liv, hvor du blomstrer og skaber at "ha det godt - no matter what".

 VIL DU SURFE PÅ HIGH-VIBES, OG VÆKSTE MED LETHED?

v/ Susanne Hedal, Spirituel life & business mentor

Oplever du nogen gange hjertet holder igen, på det sindet allerede ved?
Få en enkel genvej som letter, løfter, og giver mere velvære i livet.

 OPGRADÉR DIT LIV TIL EN BEDRE VERSION!

v/ Sabine Lindeberg, prof. livsnyder & mentor for personlig lykke og succes

Lær om de 3 områder hvor du nemt kan sætte ind, så du løfter dit liv op på et helt nyt niveau, med nydelse og lethed.


Vi glæder os til at inspirere dig!!!

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .