Event aflyst

FEM FÆRØSKE KORTFILM (ekstravisning) - Nordatlantiske Filmdage 2020

DKK 45,00 - DKK 60,00

Sted

Dato

12 mar 2020 kl. 17:00 - 18:40

Beskrivelse

FEM FÆRØSKE KORTFILM


Vi tager temperaturen på Færøernes aktuelle kortfilmscene og viser fem udvalgte titler. 

OBS. Ved denne ekstravisning vises filmene uden instruktørbesøg


Den færøske kortfilmproduktion er imponerende og har været under konstant udvikling siden filmværkstedet Klippfisk blev etableret i 2006. Og imens flere af datidens debutanter nu arbejder på større filmprojekter, vokser talentmassen støt i færøsk film, der i 2018 også blev styrket med et færøsk filminstitut, Filmshúsið. Og vi er stolte af at kunne præsentere fem nye, stærke kortfilm, som ved denne ekstravisning vises i en kavalkade med kort introduktion ved filmdagenes Birgir Thor Møller.

De fem film
Dagens program byder på fem nye film. Tre af dem arbejder på hver sin unikke måde med humor og især tragikomisk humor i deres meget filmiske beretninger: Trøllabeiggi (Gudmund Helmsdal, 2020), At First Sight/Við Fyrsta Eygnabrá (Esther á Fjallinum, Jóhan Niclasen og Hanna Flóvinsdóttir, 2019) og The
Grandmother
/Omman (Júlía Í Kálvalíð, 2019).

Fra en helt anden boldgade vises det gribende og tankevækkende psykologiske drama Responsibility/Ábyrgd, instrueret af Katrin Joensen-Næs. Og fra animationsverden vises Atli Brix Kambans The River, der på 3 minutter ikke blot refererer til, men puster liv i og genfortæller klassiske kunstværker af bl.a. Blake, Doré, Dali og Goya.


Arrangementet
Filmene vises med engelske tekster.
Arrangementet inkluderer 5 film og  varer 100 min.
Salen og filmcaféen åbner 45 min. før visningen.

NB. Ved denne ekstravisning af filmene er der ikke instruktørbesøg.


Nordatlantiske Filmdage 2020: Nyt fra Nordatlanten
5.-15. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visningen indgår i serien Nyt fra Nordatlanten. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage 


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

BilletDKK 60,00 + DKK 9,49 gebyrBillet - Nordatlantens VennerDKK 45,00 + DKK 8,37 gebyr

Arrangør

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .