Female Revolution

17 jun 2017 kl. 09:00 - 18:30

Level X, Hjulmagervej 1, 4300 Holbæk


Et af årets kæmpe OCR-brag i 2016 var klart "Female" og det skal naturligvis gentages i en endnu større skala. Et løb kun for kvinder, men mændene snydes ikke, de få lov at prøve kræfter med banen dagen efter.

Vi kommer til at lave et forhindrings-mekka FYLDT med nye fysiske- og mentale udfordringer, så der bliver noget for enhver. Vi var de første, i Danmark, til at introducere og indføre "armbåndssystemet" til Female- og dette gælder selvfølgelig også for 2017!

Det bliver et vildt år - OG man har IKKE lyst til at gå glip af Female Revolution 2017!

Der er lagt i støbeskeen - og igen vil vi have forhindringer med, der ALDRIG er set før - og netop udviklet til vores race der kommer til at strække sig over ca.12 km.

Skynd dig; Der bliver "limited spots" åben til Female.

********************************************************

Billetsalget lukker 6. juni 2017

********************************************************

Female Revolution er godkendt som EM Kvalifikationsløb, og er derudover en del af OCR DM Ligaen 2017.

Location bliver Hjulmagervej 1, 4300 Holbæk, i området omkring Level X. Vi har lidt i ærmet til jer.

OCR EM

Deltagere i Eliteheat, vil inden for aldersgrupper og samlet placering kunne kvalificere sig til OCR EM. Mere info følger.

Ansøgning om deltagelse i eliteheat er påkrævet – skriv hvorfor du mener du skal løbe elite, og hvad du har løbet før, der begrunder en eliteposition, gerne med tidligere løbsresultater - husk at oplyse alder. Ansøgninger sendes til løbsarrangøren via mailadressen dobel.levelx@hotmail.com.

Ansøgninger behandles løbende og deltagerne vil modtage svar via mail.

OCR DM Ligaen

Du skal tilmelde dig Female Revolution Eliteheat for at optjene points til DM Ligaen. Herudover skal du tilmelde dig til DM i kategorien Elite eller Aldersgruppe - du tilmelder dig via www.ocrdm.dk

Ansøgning om deltagelse i Female Revolution eliteheat er påkrævet – skriv hvorfor du mener du skal løbe elite, og hvad du har løbet før, der begrunder en eliteposition, gerne med tidligere løbsresultater - husk at oplyse alder. Ansøgninger sendes til løbsarrangøren via mailadressen dobel.levelx@hotmail.com.

Ansøgninger behandles løbende og deltagerne vil modtage svar via mail.

Elite Heat

Salg lukket


Heat 1

Salg lukket


Heat 2

Salg lukket


Heat 3

Salg lukket


Heat 6

Salg lukket


Heat 7

Salg lukket


Heat 8

Salg lukket