FeminineFlow med Mie Martha Moltke

21 apr 2018 kl. 10:00 - 17:00

Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro

Oplever du også nogle gange at være fanget i hovedet - i tankerne - og glemmer at komme ned i kroppen og mærke hvordan du egentlig har det?

Fanger du dig selv i at løbe 100 km i timen for at være alt det du skal være - og alligevel ikke være helt der hvor du ønsker?

Har du også lyst til at mærke din krop, bevæge din krop, acceptere din krop, forstå din krop - give alt det der larmer inden i den krop frit løb?

Kan du nikke genkendende til overstående, så læs videre her.

FeminineFlow er et frirum og et rum til kvinder, der ønsker udvikling gennem en kropslig tilgang, hvor der er plads til ALLE - hvor du ikke er- eller kan være forkert.

Brug en lørdag til fordybelse, dans, inspiration og læring i selskab med Mie Martha Moltke, kendt fra blandt andet Vild med dans.

Læs mere om Mie og hendes arbejde på www.soulhouse.dk

Oplev det smukke, når kvinder er sammen uden bedømmelse, hvor det ikke handler om hvad du kan eller hvordan du ser ud; men hvor det handler om at kunne være lige præcis den du er.

Det kræver ingen forudsætninger, men det er KUN for kvinder.

Denne lørdag, får du får mulighed for at gå lidt dybere i dig, give slip på unødig bekymringer og lag, ting som ikke er gode for dig.

Pris 895,- inkl. frokost og eftermiddags snack.

Begrænset antal pladser

Praktisk:

Vi skal være aktive, som kom i tøj som du kan bevæge dig i.

Ta´gerne et tæppe og et par varme strømper med.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kærlig hilsen

Mette Toft & Anette Bjerre

mail@anettebjerre.dk / 22 28 49 38

Billet

Salg lukket