eventet sluttede

Feministisk byplanlægning

DKK 95,00

Sted

Dato

12 okt 2021 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Kom med på byvandring og oplæg om feministisk byplanlægning i projektet Buens torv under Bispeengbuen.


Besøg Urban13 sammen med Courban design collective og hør et oplæg om feministisk byplanlægning under Bispeengbuen. Vi taler om hvordan området er under forandring og hvordan vi kan skabe tryggere og mere inkluderende offentlige rum gennem arbejde med feministisk byplanlægning. Oplægget består i en omvisning på området og et talk i det nye indendørs opholdsrum Væksthuset, som er en del af pilotprojektet Buens torv. Vi taler om hvilke erfaringer vi tager med os fra pilotprojektet, hvorfor der arbejdes mere med teamet i vores naboland og hvordan vi sætter feministisk byplanlægning på agendaen i Danmark. 

Vi mødes udenfor Urban13 ved 'Garagen'
Varighed: 2 timer.

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Garagen Garagen, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .