Fermentering i glas og flaske - et levende minikursus

10 apr 2018 kl. 18:00 - 20:00

Det Økologiske Inspirationshus , Allegade 7 , 2000 Frederiksberg


Lær om fermenteringens kunst – de kulinariske og sundhedsmæssige egenskaber og hvordan du selv fermenterer grøntsager, urter og drikke derhjemme.


Vi gennemgår forskellige fermenterede produkter - kraut, kimchi, kombucha, vand- og mælkekefir - naturvin, eddiker, smager og dufter. Vi taler om levende mad, og hvad der er oplagt at fermentere derhjemme.

Alle får hænderne i fadet, når vi sammen laver en klassisk kraut eller kimchi

Undervejs vil der blive serveret et glas naturvin og en lille ret.

Dette kursus finder sted i det smukke Økologiske Inspirationshus på Allégade 7, Frederiksberg.

Prisen er 250kr og er inklusiv eget lille sylteglas og Maries hæfte med grundlæggende fremgangsmåder, mål og mængder.

Læs mere om fermentering på mariehertz.com


Billet

Salg lukket