Festkoncert - Athelas og Stauning

eventet sluttede

Festkoncert - Athelas og Stauning

Billetter fra DKK 100,00

Dato

28 feb 2016 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

I anledning af at komponist Martin Stauning har modtaget Axel Borup-Jørgensen Komponistpris 2015, afholdes en festkoncert, hvor det er muligt at møde den unge komponist, og Athelas Sinfonietta spiller nogle af hans værker sammen med en lille håndfuld andre markante og spændende stykker dansk musik fra de seneste 50 år.

På programmet står to satser fra Martin Staunings klavertrio "First against the wall" samt værket "Verdorrte Räume", hvilket nærmest kan oversættes til "Indtørrede rum". Titlen refererer til de forskellige musikalske rum, der er i værket – og de tidsrum de forskellige musikalske ideer udfolder sig i.

Som en hyldest til Axel Borup-Jørgensen spilles to værker, "Mobiler efter Alexander Calder" samt "Prisma Parafrase". Det sidste kan nærmest kaldes en musikalsk spas - her spiller musikerne bl.a. på kaffemøller og kikærter, og dirigenten må tage en megafon i brug, for at holde styr på det hele!

Koncerten afsluttes med værker af Christos Farmakis: Fix your eyes upon me quietly og Mogens Christensen: Percorsi oscuri

Arrangør

Ny Musik i Birkerød er en forening dannet for at nyde og udbrede kendskabet til ny kompositionsmusik. Vi har hver sæson omkring 7 koncerter i Mantzius i Birkerød og festivallen, NYT!NYT. Se: ny-musik-birkeroed.dk/ eller www.facebook.com/NyMusikI

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .