Festkoncert - Graabrødre Kammerkor 25 år

Holmens Kanal 21, 1060 København
06 nov 2021 kl. 19:30 - 21:30
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00

Festkoncert – i anledning af Graabrødre Kammerkors 25-års jubilæum

Lørdag d. 6. november fejrer Graabrødre Kammerkor 25-års jubilæum med en koncert i Holmens Kirke. Her opfører koret J. S. Bachs guddommeligt smukke motet Jesu meine Freude og Musikalische Exequien af en af barokkens andre store mestre, Henrich Schütz. Udover opføres fire nyskrevne værker, hvor musikken er skrevet af Egil Kolind og teksten af forfatter og illustrator Marie Priem.

Koncerten bliver ledet af korets dirigent Egil Kolind sammen med et mindre ensemble, der akkompagnerer koncertens klassiske repertoire.

Dørene til Holmens Kirke åbner allerede klokken 18:30.

Glæd jer til en festlig aften, hvor gammelt og nyt mødes.

Profile picture
Graabr. Kammerkor

Graabrødre Kammerkor er blandt de rigtig gode kammerkor i Danmark. Siden korets stiftelse i 1995 har koret været i konstant musikalsk udvikling. Udgangspunktet er den ældre europæiske kirkemusik fra renæssancen og barokken, men sideløbende fordyber koret sig også i et varieret udvalg af nyere værker og moderne musik.

Koret øver hver mandag aften i Holmens Kirke i København og består af ca. 20 sangere i alderen 29-59 år. Ved siden af det seriøse arbejde i øvelokalet har sangerne et berigende socialt fællesskab, som også smitter af på musikken.

eventet sluttede

Festkoncert - Graabrødre Kammerkor 25 år

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke