spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Festkoncert med Erik Kaltoft og venner

Afholdt event

Festkoncert med Erik Kaltoft og venner

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

10 sep 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Aarhus-pianisten Erik Kaltoft har mange musikalske venner. Han er en nøgleskikkelse i dansk musik – still going så strong, at han er kendt i hele Danmark, både inden for sang og opera og for ny kompositionsmusik. Han har uropført i nærheden af 250 værker af danske komponister, mange af dem er skrevet til og tilegnet ham, ligesom han kan høres på henved 50 CD-indspilninger.

Hans 80-års fødselsdag fejres med festkoncerter i Aarhus, Odense og København, hvor han spiller sammen med

Sopranen Signe Asmussen, gennem mange år en af Danmarks mest alsidige og karismatiske freelance-sangere, timelærer på Det Jydske Musikkonservatorium

Violinisten Signe Madsen, koncertmester i Odense Symfoniorkester og Århus Sinfonietta og medstifter af Mira Kvartetten

Erik Kaltoft har selv sammensat koncertprogrammet, der består af værker af komponister, som han gennem årene har haft en særlig tilknytning til eller som har en særlig betydning for ham.

Program

Olivier Messiaen - Le Loriot for klaver
Gunnar Berg - Zehn japanische Holzschnitte for sang og klaver
Béla Bartók - Rumænske folkesange for violin og klaver
Poul Schierbeck - Den kinesiske fløjte for sang og klaver
Li-Ying Wu - Nocturne for violin og klaver
Per Nørgård - Eremitkrebs tango for klaver
Light of a night for klaver

Artist-talk efter koncerten 17-18

Medvirkende

Signe Asmussen, sopran
Signe Madsen, violin
Erik Kaltoft, klaver

Med støtte fra: Gæstespillet er et samarbejde med Art Music Denmark, Det Jyske Musikkonservatorium, Århus Sinfonietta, Aarhus Unge Tonekunstnere AUT, Syddansk Musikkonservatorium og Arbejdsgruppe Gunnar Berg og gennemføres med støtte fra Solistforeningen, Aarhuus Stiftstidendes Fond og Toyota-Fonden.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .