spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FIFA World Cup™ trofæet i Parken

Afholdt event

FIFA World Cup™ trofæet i Parken

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

29 september 2022

Beskrivelse

FIFA World Cup™ I Parken


Eventet er gratis. Vi opfordrer dog til at en give donation til Røde Kors i forbindelse med booking.

Eventet foregår d. 29 september, 2022 kl. 11:00 – 22:00 i Parken Stadium, København. I forbindelse med booking, vil du blive bedt om at vælge en tidspunkt for indgang til Parken. For at undgå kødannelse og sikre en god oplevelse for alle, er der et begrænset antal billetter per tidsrum.

Se FIFA World Cup™ trofæet i Parken Stadium samt en unik fodboldoplevelse. Vi opfordrer dig til at give en donation til Røde Kors, der går til børn, der ikke har råd til sportstøj eller sportskontingenter. Til gengæld er billetten gratis. Vores FIFA sponsorat fra 1976 står nemlig for diversitet og inklusion.

Du kommer til at gå igennem spillertunellen, se trofæernes kronjuvel og meget mere. Du kan købe det sejeste fodboldmerchandise for at holde fodboldrusen i live efter besøget i Parken. Alle indtægter går til Røde Kors.


(Venligst brug indgang ved: Per Henrik Lings Allé 4)


Coca-Cola

Lokation

Parken, Øster Allé 50, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .