FIGURA FESTSPIELE: UDEN ALDER - OLE SARVIG 100 ÅR

Blågårds Pl. 6A, 2200 København
12 nov 2021 kl. 20:00 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 100,00 - DKK 200,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 200,00

FIGURA FESTSPIELE PRÆSENTERER: UDEN ALDER - OLE SARVIG 100 ÅR

I 2021 ville digteren og forfatteren Ole Sarvig være fyldt 100 år. Ole Sarvig er en af Danmarks vægtigste digtere i det 20. århundrede og han har sat sig tunge spor med sin præcise og billedskabende digte, som også̊ har præget generationer af digtere siden. Både Søren Ulrik Thomsen, Michael Strunge og Ursula Andkjær Olsen har hentet stærk inspiration fra ham.

Komponisten Jakob Davidsen har længe været meget begejstret or Ole Sarvigs digte, og i løbet af de sidste 5 år har han arbejdet med at sætte udvalgte digte i musik. Enkelte af disse værker er allerede med stor succes blevet opført og et enkelt har fundet vej til hans sidste udgivelse “The World is Babel and Ivory” på Dacapo med sopranen Signe Asmussen, FIGURA og hans eget Kammerat Orkester.

Jakob Davidsen har samlet 5 stemmer og 5 instrumentalister med mezzosopranen Signe Asmussen og musikere fra FIGURA og DR Bigband i spidsen: 

MEDVIRKENDE

SANG:
Signe Manuitt Asmussen 
Katinka Fogh Vindelev,
Anna Caroline Olsen
Bo Kristian Jensen og
Teit Kanstrup

ORKESTER
Peter Fuglsang: klarinet 
Cæcilie Balling: violin  
Tobias van der Pals: cello 
Jesper Egelund: kontrabas
Jakob Davidsen: klaver

Profile picture
FIGURA Ensemble
En mezzosopran, tre musikere, en komponist, en arkitekt og en poet – FIGURA Ensemble er et musikalsk kollektiv i særklasse. Hver især er de syv kunstnere i FIGURA blandt Danmarks mest profilerede – Helene Gjerris · mezzosopran, Jesper Egelund­ · kontrabas, Frans Hansen · slagtøj, Anna Klett · klarinet, Peter Bruun · komponist, Filippa Berglund · arkitekt og scenograf samt Ursula Andkjær Olsen· poet. Gennem de sidste 25 år har FIGURA udfordret både samarbejdspartnere og publikum med ekseptionelle koncerter og moderne musikdramatik – for ikke at nævne Små Komponister workshops som rækker ud til den kommende generation af musikelskere.
eventet sluttede

FIGURA FESTSPIELE: UDEN ALDER - OLE SARVIG 100 ÅR

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke