FILM I DET FRI - Albert kl. 11.30

08 sep 2019 kl. 10:30 - 13:30

Kattholt, Tapdrupvej 128, 8800 Viborg

En fantastisk udsigt,en grøn græs eng, og et tankevel af ideér er kulminationen på denne skønne dag.

"En grøn dag" som kommer sig af, at hele ideen bag, er at vi skal bevæge os for at føle og mærke oplevelsen og bruge naturen imens.

Om det er i løbeskoene med ungerne i løbevogn foran, jernhesten og den alt for smukke cykelhjelm, eller de ben som holder os oprejst i livet som i ankommer på, er helt op til hver enkelt -  Bare i husker at bilen ikke kan kører på stien, den skal blive hjemme og samle lidt støv denne dag.

Man kan kun ankomme via den Gl. jernebane sti, den kan man hoppe på helt inden fra Viborg, og ud til skønne Tapdrup hvor skønhedspletten Kattholt er placeret, og FILM I DET FRI vises. (følg skiltene)

Pladsen åbner 60 min før film start

Børnbillet: 0 -10 år

Voksenbillet: 10 - 110 år

Første film starter kl. 11.30

Albert

Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards bog af sammen navn og handler om drengen Albert, der bor i  Kalleby, en lille, dansk provinsby. Albert er altid ude på ballade, men han er også ret klodset, og en dag kommer han til at vælte byens varetegn: en statue af en ballonskipper. Byens borgere er ikke glade for Albert og alle hans drengestreger. Albert ønsker at gøre det godt igen og med sin bedste ven, Egon, drager Albert ud på et eventyr for at finde en rigtig luftballon. Tag med på deres rejse, hvor de møder både røvere, sigøjnere og ser verdens største diamant.
           

Der kan købes økologiske drikkevarer og "biograf hygge" på pladsen - (drikkevarer og mad må ikke medbringes)
Plastik er bare ikke fedt for vores miljø, så vi prøver og skåne det mest muligt, så alle drikkevarer er på glas, så det kan genanvendes. Så hvis i ønsker et bette glas, så haps en med hjemme fra jeres egen køkken og husk at tage den med på tilbagevejen ;) 

Der serveres lækker økologisk mad til både mor, far og junior fra madvognen Outdoor Holm. For at undgå madspild skal der købes madbilletter på forhånd på sms til nr. 26350743 med navn, menu og antal.  (afrejning - mobilpay til samme nr.)

Voksnen menu - KUN 60,-

wokret - kylling - ris

Tabuleh- agurkedressing - veg finder

Grillet kylling - tabuleh -vajite

Børne menu - KUN 50,-

Grillet kylling - ris - fingergrønt

Lasagne - fingergrønt

MUMS- få købt den billet.

Jeg glæder mig til at se unge som gamle, kærestepar, nygifte, din nabo - alle der er nysgerrig på nye oplevelser.

 

stort tak til mine samarbejdspartnere.

Ditte, Viborg Animation Festival

Anders, Kultur Anders - Kulturselskabet  Vi ses søndag d. 8 september

Mulle, Kattholt. 

I tilfælde af aflysning grundet uvejr (blæst,storm,vind) refunderes billetten ikke.

Der kan aflyses med en dags varsel.