FILM I DET FRI - I Kina spiser de hunde kl. 18.30 ( kun for voksne)

08 sep 2019 kl. 17:30 - 20:30

Kattholt, Tapdrupvej, 8800 Viborg

En fantastisk udsigt,en grøn græs eng, og et tankevel af ideér er kulminationen på denne skønne dag.

En grøn dag som vi fortæller om kommer sig af, at hele ideen bag, er at vi skal bevæge os for at føle og mærke oplevelsen. 

Om det er i løbeskoene med ungerne i løbevogn foran, jernhesten og den alt for smukke cykelhjelm, eller de ben som holder os oprejst i livet som i ankommer på, er helt op til hver enkelt -  Bare i husker at bilen ikke kan kører på stien, den skal blive hjemme og samle lidt støv denne dag.

Man kan kun ankomme via den Gl. jernebane sti, den kan man hoppe på helt inden fra Viborg, og ud til skønne Tapdrup hvor skønhedspletten Kattholt er placeret, og FILM I DET FRI vises. (følg skiltene)

Pladsen åbner 60 min før filmen du har købt billet til vises

Filmen starter kl. 18.30

I Kina spiser de hundeDa bankmanden Arvid nærmest ved et uheld kommer til at afværge et væbnet røveri i banken, bliver han dagens helt. Men da han kommer hjem med blomster og planer om en tur til Paris, har kæresten Hanne forladt ham. Ud af det blå tropper bankrøveren Franz' vrede veninde op og påstår, at hun skal bruge pengene. I forsøget på at "gøre det godt igen", opsøger Arvid sin kriminelle bror, der så kan hjælpe med at røve en pengetransport.


Der kan købes økologiske drikkevarer og "biograf hygge" på pladsen - (drikkevarer og mad må ikke medbringes)
Plastik er bare ikke fedt for vores miljø, så vi prøver og skåne det mest muligt, så alle drikkevarer er på glas, så det kan genanvendes. Så hvis i ønsker et bette glas, så haps en med hjemme fra jeres egen køkken og husk at tage den med på tilbagevejen ;) 

Der serveres lækker økologisk mad til både mor, far og junior fra madvognen Outdoor Holm. For at undgå madspild skal der købes madbilletter på forhånd på sms til nr. 26350743 med navn, menu og antal.  (afrejning - mobilpay til samme nr.)

Voksnen menu - KUN 60,-

wokret - kylling - ris

Tabuleh- agurkedressing - veg finder

Grillet kylling - tabuleh -vajite

Jeg glæder mig til at se unge som gamle, kærestepar, nygifte, din nabo - alle der er nysgerrig på nye oplevelser.

stort tak til mine samarbejdspartnere.

Ditte, Viborg Animation Festival

Anders, Kultur Anders - Kulturselskabet  Vi ses søndag d. 8 september

Mulle, Kattholt
I tilfælde af aflysning grundet uvejr (blæst,storm,vind) refunderes billetten ikke.

Der kan aflyses med en dags varsel.