Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Film i det fri på Grantoftegård

Afholdt event

Film i det fri på Grantoftegård

Fra Gratis

Sted

Dato

18 maj 2021 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Kom med til film i det fri, når GRO SELV blænder op for den prisvindende dokumentarist Phie Ambo’s nye film ‘’70/30’’ om demokratiets kapløb med klimakrisen tirsdag den 18. maj kl. 21.00 ✨

Vi mødes under åben himmel på idylliske Grantoftegaard, en vaske ægte økologisk bondegård i byen, beliggende i Ballerup og kun en spytklat fra S-toget. 🐮🤠 Blandt markerne, halmballerne og dyrene på gården spænder vi lærredet ud og sætter vores mobile pop up-biograf op, når mørket falder på ved 21.30-tiden. Inden filmen starter vil der være mulighed for at kigge sig omkring på gården og købe økologisk lokaltdyrket grønt. 🥕🥔Husk varmt tøj og noget til at sidde på! 

Kom med og bliv inspireret af seje aktivister, få en god portion klimaviden med i rygsækken, find ud af hvordan du kan være med i GRO SELV i Ballerup og også hvordan du helt selv kan opsætte en mobil biograf, så dig og dine venner kan nyde endnu flere film i det fri! 🤗

NB: Husk at have en negativ coronatest, som er taget indenfor 72 timer.

🔥Om 70/30

Ny film fra den prisvindende dokumentarist Phie Ambo.

Demokratiets kapløb med klimakrisen: Klimaet får en altoverskyggende rolle i valgkampen i 2019. Borgere fra hele landet går på gaden og demonstrerer for et grønt og bæredygtigt Danmark, og klimaet bliver det mest omtalte emne under valgkampen. Der er derfor ingen tvivl om, at borgerne er klar, men er politikerne? 70/30 følger nogle af demokratiets hovedpersoner i forhold til hele klimakrisen, nemlig to unge aktivister, Esther Kjeldahl fra Den Grønne Studenterbevægelse og Selma de Montgomery fra Fridays for Future, formand for Folketingets Klimaudvalg Ida Auken og landets klimaminister Dan Jørgensen, men ”hovedpersonen” er i virkeligheden demokratiet. Kan demokratiets folkevalgte løse klimakrisen?

⚡️Om GRO SELV

GRO SELV er et projektfællesskab, som eksperimenterer med at gøre bæredygtighed mere virkeligt, praktisk og sjovt, gennem workshops og events. I GRO SELV mødes man for at udvikle idéer, udveksle viden, fejre og eksperimentere med grønne projekter. Fællesskabet fungerer som et laboratorium for grønne initiativer og drømme, hvor unge prøver grønne idéer af med egne hænder og udforsker mulighederne for upcycling, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser.

Vil du være med i GRO SELV? Meld dig ind i GRO SELV Ballerup gruppen her på Facebook, kom med til næste GRO SELV samling eller læs mere og få updates direkte i din indbakke her: https://www.groselv.dk/vaermed

🌈Om Grantoftegaard

Grantoftegaard er en økologisk og socialøkonomisk gård i Ballerup, en unik platform for en udvidet læringsarena omkring håndteringen af jord, dyr og mennesker. Gården fungerer som et living lab, hvor fortid, nutid og fremtid mødes. Gården skaber uddannelse og beskæftigelse for ledige unge. På gården kan man købe lokalt producerede grøntsager og kød og også selv dyrke afgrøder på et stykke af jorden. På caféen kokken og kunstneren kan man nyde lækre forfriskninger.  

GRO SELV er støttet af Tuborgfondet.

Foto brugt i coverbillede af Marie Hald

Lokation

Grantoftegaard Grantoftegaard, Pederstrupvej 69, 2750 Ballerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .