Filmmusikken i dit indre øje - nytårskoncert med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester

15 jan 2018 kl. 19:30 - 22:00

Lyngby Idrætsby, Hal 1, Lundtoftevej 53 A, 2800 Kgs Lyngby


Filmmusikken i dit indre øje
Musikken har mange forskellige roller i film. Nogle gange træder musikken helt i baggrunden og lægger et stemningstæppe under handlingen, og andre gange er musikken det gennemgående element, der løfter filmens billeder til en uforglemmelig fortælling. Den musik vil vi gerne give plads til at stå for sig selv i al sin stemningsfulde storhed og lade musikken tale for sig selv. Hvordan ville vi huske Godfather uden det berømte, musikalske tema? Og hvad ville ”Schindlers
liste” være uden violinsolo? Når vi hører musikken, står billederne frem i vores indre biograf og genopliver både filmen og den oplevelse vi havde, da vi så den første gang.
Med vores nytårskoncert har vi valgt at sætte fokus på musikken og på historien bag filmen. Værkerne på programmet er dels temaer komponeret til en bestemt film, og dels uddrag fra en symfoni som har siden fået en signifikant plads i en film.
Christian Schmiedescamp fører orkesteret sikkert gennem musikken.
I stedet for en solist har vi inviteret en af Danmarks største kapaciteter inden for film til at være konferencier, nemlig Peter Schepelern. Han sørger for at binde musikken sammen og sætte ord på filmene og historien bag dem. Med sin store viden, charme og stort overskud guider han publikum til at gense filmene i deres indre biograf.

General Admission

Salg lukket


Studerende

Salg lukket


Unge under 18 år

Salg lukket