spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Filmpremiere: Stemmer i Jazzen

Afholdt event

Filmpremiere: Stemmer i Jazzen

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

20 feb 2024 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Dørene åbnes kl. 19.00. Filmen starter kl. 19.30

Træd ind i jazzens fortryllende univers til premiere på filmen "Stemmer i Jazzen", der inviterer dig med både frontstage og backstage til et møde med tre dynamiske danske komponister og jazzmusikere:

Christina Dahl, Benita Haastrup og Kathrine Windfeld.

Disse internationalt anerkendte musikere har alle modtaget den prestigefyldte Ben Webster-pris der uddeles hvert år til en kunstner der behersker jazzmusikken. Det blev et særligt øjeblik i deres karrierer og markerede deres indflydelse på den nationale og internationale jazzscene. Efter filmfremvisningen følger en koncert i biografen hvor filmens hovedpersoner træder frem på scenen for at levere en unik musikalsk oplevelse præsenteret af Ben Webster fondens formand Jesper Løvdal.

Dette eksklusive arrangement er en enestående mulighed for at fordybe sig i jazzens nutidige stemmer, både i filmen og den intime livekoncert.

Stemmer i jazzen (2024)

Producent: Ben Websters Fond

Fotograf og klip: Morten Bo Larsen

Arrangør

Lokation

Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .