spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FILMVISNING OG ARTIST TALK / LIQUID LIGHT

Afholdt event

FILMVISNING OG ARTIST TALK / LIQUID LIGHT

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

09 jun 2023 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Billetten inkluderer filmvisning, artist talk og besøg i Cisternernes aktuelle udstilling Weaving the Light. 

I samarbejde med Art Week, Art Hub Copenhagen og Copenhagen Architecture Festival inviterer Cisternerne til særvisning af filmværket Liquid Light af billedkunstnerne Javier Tapia (Chile/Danmark) og Camilo Ontiveros (Mexico/USA).

I den 30 minutter lange film tages publikum med på en rejse langs Colorado-floden til grænsemuren mellem USA og Mexico. Gennem billeder og musik udfoldes fortællingen i et poetisk billedsprog, som undervejs krakelerer og giver indblik i de menneskelige og klimatiske konsekvenser, som geopolitikken mellem USA og Sydamerika medfører.

Cisternernes særlige stemning, arkitektur og klima skaber en unik ramme om visningen og ekkoer filmens fortælling og budskabet om vigtigheden af vand og ikke mindst adgang til vand.

Netop vandet og dets skønhed indtager hovedrollen i filmværket; vandet er en nødvendig kilde til livet, men denne nødvendighed udgør også en skrøbelighed. Den filmiske rejse langs floden synliggør, hvordan vandet og floden udnyttes politisk og kommercielt med store konsekvenser for naturen og de mennesker, der bebor den.

Tag med på en både forunderlig og foruroligende rejse langs Colorado-floden og oplev Cisternernes arkitektur og historie sat i spil under visningen af Liquid Light.

19.00 -19.30 Visning af Liquid Light
19.30 – 20.00 Artist talk m. Javier Tapia
 
Om Liquid Light
Projektet Liquid Light er oprindeligt en totalinstallation bestående af både film og skulpturer.

Det bærende element i Liquid Light er filmværket produceret i 2019 og 2020 på en længere researchrejse til USA og Mexico. Alle installationens elementer er tænkt som direkte referencer til vand som tema, vandforbrug, klimakrise og geopolitiske aspekter. Liquid Light blev præsenteret for første gang i 2021/22 på Vincent Price Art Museum og vises pt. på Mexicali Biennalen 2022/23, Cheech Museum i Riverside, Californien.

Projektet er støttet af bl.a. Statens Kunstfond, Ford Foundation og Grosserer L.F. Foghts Fond

Om Javier Tapia
Javier Tapia (f. Chile, 1976) bor og arbejder i København. Tapias arbejde kan beskrives som en serie af begivenheder i løbende ekspansion. Dele af hans værker kommenterer på problemer associeret med geopolitik og kunstens rolle i den lokale og globale kultur, hvor identitet spiller en central rolle. Brugen af video, fotografi, tegning og collage komplementerer hinanden i udarbejdelsen af værkerne, hvilket resulterer i forskellige installationsperspektiver, hvor socialinteraktion og materialitet fungerer som en åben destination. 

Arrangør

I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

Lokation

Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .