Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Filosofi & Vin v/Martin Herbst & Camilla Plougsted

Event aflyst

Filosofi & Vin v/Martin Herbst & Camilla Plougsted

Fra DKK 500,00

Sted

Beskrivelse

Filosofi & Vin

Foredrag v/cand.theol. Martin Herbst & Vinsmagning v/Sommelier Camilla Plougsted

Hvad skal være grundlaget for et godt liv og et godt samfund? På det spørgsmål havde det antikke Grækenland et klart svar. Grundlaget for det gode liv og samfund er de fire såkaldte kardinaldyder; mådehold, mod, retfærdighed og klogskab. Her har vi de fire dyder, som alle mennesker, uanset race, religion og kultur kan være enige om bør være bærende for det gode samfund, hvis de altså tænker sig om, og ikke kun tænker på sig selv.

I dag forbinder vi mådehold med lunkenhed, selvundertrykkelse og overholdelse af sundhedsministeriets anvisninger, hvad angår indtag af kulhydrater og alkohol. Mod sidestilles med politikeres respektløse udtalelser i medierne og spekulanters risikovillighed på aktiemarkedet. Retfærdighed forstås som kold jura, millimeterdemokrati eller sågar hævn. Og klogskab er blevet synonymt med kynisme, en høj IQ og udspekulerethed for egen vindings skyld under mottoet; ’den kloge narre den mindre kloge’.

Når du har deltaget i foredraget vil du forstå, hvorfor oraklet i Delphi beskrev Sokrates som verdens klogeste mand. Og du vil forstå, at de fire kardinaldyder, som han introducerede på filosofiens scene, er en kærkommen anledning til refleksion, en forfriskende kilde til selverkendelse og inspiration til livsmod. 

Vinsmagningen er en integreret del af foredraget - Er du klar til at lade dine sanser beruse?

​Varighed 1,5 time

​Tirsdag den 24. november 2020 kl.17-18.30

Pris: kr. 500,- inkl. 4 glas vin 

Vi har god plads - afstand - individuelle spyttespande, håndsprit og udluftning.

For alle events gælder, at vi forbeholder os retten til at aflyse ved mindre end 10 tilmeldinger.

Arrangør

Vin & Foredrag en del af Nordic Sommelier Academy, som tilbyder foredrag, vinsmagninger, intro vin kurser, online vinkurser, events mv.

Alle foredrag og vinsmagninger afholdes i egne lokaler på Læssøegade 7, kld. 2200 København.

2 min gåafstand fra Sortedams søen og 5 min fra Sankt Hans Torv.

Læs mere om alle vores foredrag og vinsmagninger på www.vinogforedrag.dk

Ligeledes tilbyder vi en række online vinkurser guidet af nogle af Danmarks bedste kvindelige Sommelierer: www.onlinevinkursus.dk 

www.nordicsommelieracademy.dk kan du se hvilke kurser og uddannelser vi tilbyder:

 1. Vinekspert - 20 uger (dag uddannelse) NYHED Forår 2021 tilbydes også weekend forløb - Jorden rundt på 10 dage
 2. Sommelier 25 uger (dag uddannelse) Små hold, højt fagligt niveau, internationale undervisere, mulighed for rate betalinger. Lav deltagerbetaling.

Derudover afholder vi en række kultur historiske byvandringer i samarbejde med historiker og forelæser Wolfgang Karl. Se alle arrangementer på billetto.dk 

På Spotify, Itunes og Podcastaddict kan du lytte til en række podcast vi har lavet i Nordic Sommelier Talks, som handler om  smag og sanser og få nogle spændende historier om menneskerne bag. Lyt feks til Cigar Sommelier Simon Juhl Olesen, øl eksperten Carsten Berthelsen og Master Sommelier Jess Kildetoft og mange flere.

Du er altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at booke en vinsmagning: camilla@vinogforedrag.dk

For alle events gælder, at vi forbeholder os retten til at udskyde og/eller aflyse ved mindre end 9 tilmeldinger.

Lokation

Camilla Plougsted Nordic Sommelier Academy, Ryesgade 10, Indgang via Læssøegade 7, kælderen 2. dør, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer