Filosofisk Salon om Glæde

18 feb 2020 kl. 19:00 - 21:00

Gl. Humlebæk Kro, Humlebæk Strandvej 2A, 3050 Humlebæk

Det er med stor Glæde, vi byder velkommen til vores første filosofiske salon 2020. Det er på Gl. Humlebæk Kro tirsdag d. 18. februar.

Emnet er GLÆDE. For hvad er GLÆDE egentlig? Og er noget så ”simpelt” som GLÆDE en luksus? Eller ,nødvendighed? Og i så fald hvorfor?
Dette er nogle af spørgsmålene vi vil servere for dig som vores salongæst, for ét er hvad de store filosoffeer tænker om GLÆDE…endnu mere interessant er - hvad tænker og siger du?

Vi, Stephen Falkbøll og Julia Venus – vil som dine filosofiske salonværter, give en udsøgt smagsprøve på tanker om GLÆDE fra nogle af filosofihistoriens store mestertænkere. De lidt nørdede filosofiske oplæg krydres med kreative indslag, som stimulerer både hjerneceller og hjertemuskler.

Du kan komme i selskab med din kæreste, ven, søn, oldefar, nye date eller andre. Men du er også meget velkommen til at komme alene i dit eget gode selskab. Vi sidder 4-6 personer ved bordene og vi sørger altid for at alle har nogle af samtale med.

Formatet til vores saloner er inspireret fra de antikke græske symposier (festlige sammenkomster for bl.a. aristokrater, filosoffer og kunstnere), fra Platon og Sokrates tid.

Du behøver ikke at kende til hverken filosofi eller filosoffer for at deltage. Nysgerrighed og lysten til spændende samtaler i godt selskab med andre er alt der behøves.

Gl. Humlebæk kro serverer en lækker salonmenu fra kroens køkken inklusiv øl/vin/vand og lidt sødt til kaffen. Prisen er 295,- alt inkl.

Som vores filosofiske salongæst vil du gå både mæt og opløftet hjem. Forhåbentlig med et smil på læben og en inspireret erkendelse af hvorledes GLÆDE kan berige med, når det gives et filosofisk perspektiv.

Der er begrænset antal pladser, hvorfor det er nødvendigt at reservere plads på forhånd enten via linket,
eller via Gl. Humlebæk Kro, MobilePay 20 93 93 99 (husk at skriv ”Filosofisk Salon 18.2.”).

Vi vil Glæder os til at filosofere sammen med dig.
Venlig Hilsen, dine filosofiske salonværter,
Stephen Falkbøll og Julia Venus