Filosofiske Saloner på Vesterbro

20 mar 2018 kl. 20:00 - 22:00

Den gamle Gethsemane Kirke , Dannebrogsgade 53 , 1666 Kbh, V


SELVREALISERING er temaet for vinterens sidste Filosofiske Salon på Vesterbro.

Så er vi igen klar med Rødvin, Baguette & Brie og en lidt nørdet Filosofisk samtale. Med inspiration i 1920ernes Paris fortsætter Vesterbros succesfulde Filosofiske Saloner. Du inviteres ind i et eksistensfilosofisk rum fyldt med oplæg og samtale, der tager udgangspunkt i eksistentiel tænkning. Vi begynder med et oplæg på en halv time af Filosof & forfatter Cecilie Eriksen og fremtidsforsker & sognepræst i Sct. Matthæus kirke på Vesterbro Birgitte Kragh Engholm. Kulissen er gamle klunkemøbler, dunkel velourlampebelysning, fransk salonmusik, go´ rødvin, baguette & brie og en lidt nørdet filosofisk samtale...........

Det skal handle om SELVREALISERING..........og det er den 20. marts kl. 20-22 i Den Gamle Gethsemane Kirke, Dannebrogsgade 53, Vesterbro.

Vores senmoderne tid er kendtetegnet ved en grænseløs selvudviklingskultur? SELVREALISERING er i dag ikke bare en ret, men en pligt. Men med SELVREALISERINGEN følger et stort ansvar, et ansvar, der betyder, at vu hele tiden skal kunne forklare & forsvare dine valg & fravalg. Og med ansvaret kommer som bekendt skylden, for hvad nu hvis ikke du kan få det til at lykkes? Men hvad gør det ved os, at vi hele tiden skal REALISERE os selv? Bliver presset & overbelastningen af mennesket for stor, når vi hele tiden skal stå på mål for vores valg & fravalg? Hvad har vi at navigere efter, når traditionssamfundet med dets faste værdier er væk og individet i stedet svæver frit?

Hvad siger de gamle grækere, Kant og Kierkegaard? Hvad siger du?

Incl. vin & ost

Incl. vin & ost

Salg lukket