Filt dit eget insekt

DKK 400,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 10:00 - 13:00

Beskrivelse

Kom og lær at filte dit helt eget insekt med dygtige Mette Rubin.

Kunsthåndværker Mette Rubin har været kreativ siden barnsben og elsker at finde inspiration i naturen - meget gerne den storslåede natur der findes nord for polarcirklen i Svensk Lappland. Men også insektlivet i den lille sø i Mettes have inspirerer. Til Østerbro Strikkefestival har Mette filtet dette arrangement sammen, hvor vi finder inspiration i bøger om forunderlige insekter og derefter filter vores helt eget insekt, som selvfølgelig skal med hjem bagefter. Tag dit barn eller barnebarn med og få en hyggelig og kreativ oplevelse sammen.

Det hele foregår i hyggeligt selskab på 2. sal på Øbro Jagtvej Bibliotek, hvor der undervejs vil blive serveret kage, kaffe og saftevand.

1 billet inkluderer: 

- Deltagelse for 1 voksen + 1 barn

- 2 filtede insekter med hjem m. enten brochenål eller magnet 

- Kage og kaffe/saftevand

Er der udsolgt? Fortvivl ikke, hvis der er mindst 5 på venteliste, laver Mette en ny workshop søndag kl. 12-15.

Arrangør

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .