Find den rette mand - og nyd det, mens du gør det

29 jun 2017 kl. 19:30 - 21:30

Silent Mind Circles, Ved Slusen 30, København S 2300


Bøvler du også med kærligheden?

Foredraget handler om, hvordan du rydder op i dine tanker om kærlighed - og om hvordan du har det lækkert, mens du er single.

Foredragsholdere:

Pia Damsgaard Bach - indehaver af livsstilsmagasinet SingleSpot.dk og medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single".

"Jeg tager udgangspunkt i mine 10 år som single, hvor jeg har skrevet, læst og snakket med både andre singler og eksperter om kærlighed og specielt om, hvordan man har det godt, når den ikke er der."

Marie-Louise Bregendahl - Mindjuice mastercoach - hjælper kvinder med at rydde op i deres tanker om mænd og kærlighed i sit firma RecrateYou.dk.

"RecreateYou er til kvinder, som allerede har prøvet lidt af hvert, når det kommer til parforhold. Jeg tror på, at når du udvikler nye mønstre på alle områder af dit liv, bliver det også nemmere at handle anderledes næste gang, du forelsker dig. Med et nyt resultat til følge."

Ekstra: Mød de andre bagefter

Bagefter bliver der serveret et glas vin/sodavand, og der er mulighed for at få en snak med os og hilse på de andre deltagere - det er en god mulighed for at møde ligesindede, hvis du måske ikke kender så mange.

OBS: Det kan være lidt svært at finde Silent Mind Circles, da GPS'er har det med at vise forkert i det område - se her, hvordan du finder det, og kom i god tid http://www.silentmindcircles.com/contact/

Billet

Salg lukket