spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Find din indre stemme

Event aflyst

Find din indre stemme

Fra DKK 465,00

Sted

Dato

25 nov 2023 kl. 14:00 - 17:30

Beskrivelse

”Find din indre stemme”

Jeg glæder mig så meget til at udbyde denne helt specielle workshop hvor vi sammen vil opleve hvordan vi fuldstændig kan stå i vejen for os selv, og hvad der skal til for at vi kan ændre dette.

Det er et interaktivt kursus, hvor vi bruger stemmen som redskab.

Find din indre stemme - fra frygt til frihed.

I denne workshop vil vi bruge vores stemmer til at udforske forskellen mellem det, vi skaber gennem et sind i stress og angst (vores negative vaner som meget ofte står i vejen for os), og hvad der er muligt for os at skabe når vi ”går igennem” dette.

Og du vil opleve hvordan vi kan komme over disse selvnedtrykkende inputs vi giver os selv - DET er DET denne workshop handler om.

Og du kan vælge at være den, der optræder, eller være i gruppen som publikum, uanset hvad, vil du have muligheden for at HØRE, SE og MÆRKE noget meget særligt.


Hvem er workshoppen for?
Alle,simpelthen, og også folk der:

-ønsker at få deres bedste af sig selv frem både fysisk og mentalt 360º.            

-føler sig udfordret af tanker/følelser og dårlige vaner.                                          

-ønsker at udforske, hvad og hvem de virkelig er, i stedet for hvem de tror, ​​de er


Hvad er anderledes ved denne workshop?

Den unikke kombination af tale, klange, sang, respekt og forståelse (også kaldet kærlighed), som gennem det fællesskab vi skaber, giver hver især mulighed for at ændre mange års dårlige vaner.

Hvad siger deltagerne:

”Jeg har fundet min stemme” ”Jeg har fundet mit selvværd igen” ” Sikke en befrielse” ”Ubeskrivelig smuk oplevelse” ”Alle skulle deltage i denne workshop” ”Magisk”


Begrænsede pladser. 

Denne workshop foregår på dansk.

Lokation

Goldschmidts Musikakademi, Rentemestervej 62, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .