spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

FIND HJEM i KÆRLIGHED

Afholdt event

FIND HJEM i KÆRLIGHED

Fra DKK 450,00

Sted

Dato

28 okt 2015 kl. 17:30 - 21:30

Beskrivelse

Kom til en helt unik aften hvor dit hjerte åbnes og din indre gave vil blive afsløret for dig.

Pris kr 450,-

(Medbring noget at ligge på, samt tæppe og pude.)

Gruppe healing og trommerejse samt åbning ind til kærlighedens dybder sammen med Clairvoyant Pernille Kvist Og Kærligheds Shaman Robert Lubarski.

“Du kan ikke vende tilbage til det gamle

når du først har oplevet kærligheden i dig selv”

Vi har skabt et helt unikt samarbejde som vi kan se har stor effekt på vores deltagere. Det er som om du vågner til din egen storhed på denne workshop. Når først du er vågnet er der ingen vej tilbage - så må du leve dine inderste drømme!

Du skal blot følge dit hjerte, som hele tiden taler tydeligere og tydeligere til dig!

Workshoppen vil starte med at vi samles i en lille gruppe på ca 15-16 mennesker i trygge omgivelser. Vi vil så præsenterer os selv og Robert vil vil tale direkte fra hans hjerte ind i alle de tilstedeværende. Langsomt vil din forstand og dine celler forstår den rejse du er på, og dine tanker vil i mindre og mindre grad forstyrrer, det dit hjerte vil vise dig.

Nu vil Pernille Kvist lave Gruppehealing, der vil blødgøre dit hjerte, og gøre det nemmere for dig, at komme i kontakt med din indre kærlighedens visdom. I gruppehealingen vil du modtage lige præcis den energi der er god for dig, til at styrke og heale din sjæl.

Med åbent hjerte er du nu klar, til at rejse ind underverdenen hvor svaret på alle dine udfordringer ligger.

Nu vil Robert Lubarski lave Trommerejse der vil sætte dig i forbindelse med dit livs hjerteslag bag om alle illusioner. Trommerejsen minder dig om det tidspunkt hvor du lå i din mors mave, og lærte at alt er til for dig, hvis blot du giver slip.

Måske har du glemt denne gave i livet, men nu er tiden kommet til at få svar på hvem du er, og hvad du er her for.

Efter trommerejsen vil vi snakke om det der er sket og du vil være klar til at gå ud i livet med større klarsyn og åbent hjerte.

KÆRLIGHED er den energi, som driver vores liv, giver livet mening, fylder vores krop og dens celler, og som binder os sammen med hinanden som mennesker. Det er den fælles energi, som vi alle er skabt af, og som vi alle er drevet af, i vores tanker, handlinger og følelser.

Pris for denne workshop er 450 kr.

Der er kun plads til 15-16 mennesker.

Du skal tage noget at ligge på med, samt en pude og et tæppe så du kan føle dig tryg og omsluttet.

Vil vil sørge for te og hygge.

LIDT OM OS:

PERNILLE KVIST har haft Clairvoyante evner hele livet. Hendes hjerte brænder for mennesker der sidder fast. Pernille er en stærkt sensitiv og empatisk person, der i sit arbejde hjælper andre til at forstå deres egne følelser, få større indsigt i sig selv, og finde vejen til at følge sit hjerte og sine drømme. Hun arbejder med sin healing på at gøre folk mere selvbevidste og på at styrke og udruste dem, så de bliver i stand til at stå stærkt i livet. Hun bruger sine stærke clairvoyante evner til at fortælle folk hvordan de bedst anvender deres egne svage og stærke sider. Hun er en person der sætter store følelser og tanker i gang med sin kærlige energi.

ROBERT LUBARSKI er 44 år, og har i mange år arbejdet som sexolog, parterapeut og kærlighedsshaman.

Robert Lubarski er lige dele Rock and Roll og lyserød Jesus.

Han har forsket i kærligheden og seksualitetens mysterium, gennem hele sit voksne liv.

I 2007 fik han en åbenbaring hvor himlen åbnede sig, og universets kærlighed talte til ham og ramte hans hjerte. Det var der han besluttede, at følge sit hjerte i åbenhed og sårbarhed, koste hvad det ville. Han har siden hjulpet sit publikum og sine klienter, med at genfinde sig selv, og forsøge at se forbi alle de ideer og løgne, vi fylder og omgiver os med.

Han lever nu sammen med sin tvillingesjæl, og arbejder for at udbrede forståelsen af kærligheden, og en hellig ærbødig seksualitet.

Et par ord fra Robert:

Jeg er i hjertet kærlighedssman. Shaman betyder “den der ser i mørket”.

Jeg har vandret mørke steder i livet, og haft kontakt til mange mørke sider i det menneskelige sind. Jeg har udsat mig selv for utallige prøvelser der kunne rokke ved mit ego, og af hele hjertet ønsket at komme hjem, se klart og forstå mit hjertes visdom. Livet gav mig hvad jeg bad om, og min vision er klar. Jeg ønsker at give mennesker tilbage til dem selv, møde dem i det u-perfekte, i en verden som stræber efter det perfekte. Sammen gennemskue vores gamle fortællinger og løgne, for så at turde være dem vi er, med al vores bagage. Elske hele os selv, og møde verden med samme kærlighed.

Forstå seksualitetens dybe mysterium og tage nydelsen, livet og passionen til os uden skyld og skam. i Og igen blive frie mennsker der stoler på vores indre stemme og vores krops enorme intelligens.

Følg Robert på: https://www.facebook.com/Robertlubarski?ref=hl

Og få info om nye aftner, workshops og se de gratis film hvor Robert taler ind i kærlighedens symmetri, seksualitetens visdom og livets gåder i denne nye tid.

Følg Pernille på:

https://www.facebook.com/pages/Clairvoyant-Healer-Pernille-Kvist/882375771822249?fref=ts

Her kan du få info, så du kan komme i kontakt med Pernille eller bestille en healong eller clairvoyance.

Arrangør

Lokation

Fremtidens Hus - Vesterbro 18, 9000 Ålborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .