Find ind til angstens kerne - med helende kontakt Foredrag ved læge Anna Maria Olsen

25 sep 2018 kl. 19:00 - 21:15

Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5 sal A, 8600 Silkeborg


Mange mennesker lever med angst i hverdagen.

Det kan være at du oplever angst ved at være sammen med mange mennesker, handle dagligvarer, tale med fremmede mennesker eller at køre bil.

Angsten sniger sig ind næsten overalt, hvis du bare lader stå til og ignorerer den. - Jeg har selv levet med angst det meste af mit liv, og har på egen krop mærket hvordan angsten overtog kontrollen over mit liv, og hvor hæmmende og handlingslammende en hverdag med angst kan opleves.

Helende kontakt er en effektiv måde at omdanne angst til glæde og stress til indre ro og harmoni, og er en behandling som foregår i naturen omgivet af heste.

Hestene hjælper os mennesker med at få kontakt til det i os, der kalder på vores opmærksomhed, og da hestenes nervesystem ligner vores, kan vi spejle os selv i hestene, og vi kan være sammen om at undersøge, hvordan det er muligt at komme videre, når du føler du sidder fast.

Med sin lægelige baggrund og mangeårige erfaring med samtaleterapi kan Anna Maria tilbyde dig en unik og indsigtsgivende livsrådgivning og supervision, der hjælper dig med at få krop og sjæl til at mødes og spille sammen.

Anna Maria Olsen er tidligere praktiserende læge, men solgte sin lægeklinik fordi hun følte hun kunne bidrage med så meget mere end "bare" at være læge.

www.stald-amol.dk

Ticket 577475

DKK 150,00 + DKK 16,24 gebyr