spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Find vej i social medie junglen med Peter Svarre

Afholdt event

Find vej i social medie junglen med Peter Svarre

Fra DKK 374,00

Sted

Dato

20 maj 2019 kl. 17:00 - 20:30

Beskrivelse

De sociale medier er svære at komme uden om, hvis du vil markedsføre din virksomhed digitalt. Men hvor giver det bedst mening for din virksomhed, at du lægger dine penge og kræfter? Den 20. maj guider en af Danmarks mest garvede social medie eksperter, Peter Svarre, dig gennem den hastigt voksende jungle af sociale medier, så du kan få mere ud af din indsats.

Sociale medier rummer et utal af muligheder for markedsføring, salg og branding af din virksomhed, men i et socialt medielandskab under hastig forandring, kan det være svært at bevare overblikket over, hvor og hvordan din virksomhed får mest ud af sin tilstedeværelse.

I et inspirerende oplæg guider social medie eksperten Peter Svarre dig igennem junglen af sociale medier. Du vil undervejs blive klogere på, hvad de forskellige medier kan, og hvordan du anvender dem til forskellige formål. Oplægget gør dig bedre i stand til at prioritere din egen indsats: Hvilke sociale medier giver det bedst mening at bruge i din virksomhed? Hvordan bruger du dem til dit formål? Og hvordan bør du prioritere din tid og dine penge på de sociale medier?

Du kan også se frem til at høre de praktiske erfaringer, når tre ejerledere fortæller om, hvordan de bruger de sociale medier i deres virksomhed og får værdifuld feedback fra Peter Svarre.

Eventet er for dig der:

- Bruger de sociale medier i din virksomhed, men gerne vil have mere ud af din indsats.

- Overvejer at bruge de sociale medier i din virksomhed, men mangler et overblik over mulighederne.

Om Peter Svarre

Den digitale strateg Peter Svarre er en af Danmarks mest erfarne eksperter inden for Sociale Medier. I 2013 udgav han bestseller-bogen ’Den Perfekte Storm’, hvor han som en af de første herhjemme satte fokus på virksomheders strategi på de sociale medier, og han har siden holdt et utal af foredrag om emnet over hele Danmark. Peter Svarre har selv masser af praktisk erfaring på området, da han igennem 20 år har hjulpet virksomheder med at løse deres digitale marketing- og forretningsudfordringer.

Læs mere om Peter Svarre

Tid og sted

Mandag d. 20. maj kl. 17-20.30

Kulturhuset Leopold,
Bredgade 22, 4653 Karise

Pris og tilmelding

Kr. 299,- ex. moms inkl. let forplejning. 

Tilmeld dig her på Billetto.
Eller ved at betale 374 kr (inkl moms) til mobilepay nr: 68173 – skriv din mailadresse og 20. maj i emnefeltet.

Sidste frist for tilmelding: 16. maj kl. 14. 

Lokation

Kulturhuset Leopold Kulturhuset Leopold, Bredgade 22, 4653 Karise

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .