Find vejen til din erotiske intelligens

06 jun 2019 kl. 19:00 - 21:00

Islands Brygge, Gunløgsgade 1, 2300 København

Åbn døren til mere kraft, intimitet og leg med 2 timers intens workshop og talk med parterapeuterne Dorte Holbek og Bastian Larsen om alle de erotiske muligheder, der ligger for fødderne af dig.

Hvordan tænker du om dig selv som elsker og kæreste?

Og hvad hvis man kunne ændre det tankesæt, så det indeholder flere positive sætninger?

Hvad drømmer du om, at dit erotiske liv skulle indeholde af oplevelser?

Og hvordan får du det til at ske? Hvordan bliver du fuld af kraft og mod, så du tør vise med dine øjne, dit sprog og din krop hvad du drømmer om?

De 2 erfarne parterapeuter arbejder også som sexologer og vil denne aften sætte både din krop, dit sind og dine billeder af dig selv i bevægelse.

Sammen hjælper vi dig til at finde vej, så du kan få en fornemmelse af, hvad det er for et kærlighedsliv, du har brug for.

I et respektfuldt rum, og med alt tøjet på, guider de dig igennem enkle og sjove øvelser, der sætter tankerne i gang og åbner din krop og sind for nye muligheder.

Der vil være både champagne og plads til latter og masser af spørgsmål.

Dorte Holbek

Dorte Holbek er uddannet parterapeut og sexolog. Hun er ligeledes tantrauddannet og underviser i tantra i København. Dorte står bag sitet Lustlab.dk , der har arrangeret mange foredrag og workshops om seksualitet, åbne parforhold og selvudvikling.

Bastian Larsen

Har arbejdet som journalist siden han var 21 og altid haft en rød tråd omkring sex og samliv og parforhold. Arbejder i dag som parterapeut og sexolog i København. Har klienter og holder workshops og foredrag og underviser kommende sexologer på sexologiskolen.dk og på Joan Ørtings uddannelser.

Du kan læse mere på: www.bastianlarsen.dk

Billet

DKK 200,00 + DKK 19,99 gebyr