Fire koncerter med Akademisk Orkester og Kor i 2023 - årsabonnement

Fire koncerter med Akademisk Orkester og Kor i 2023 - årsabonnement

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

01 jan 2023 kl. 00:00 - 31 dec 2023 kl. 00:00

Beskrivelse

Akademisk Orkester og Kor er et klassisk ensemble, som opfører 4-6 koncerter om året. Vi har i 2023 planlagt en række spændende koncerter:

Vi starter koncertåret d. 26. marts med at invitere publikum til Dvoraks Stabat Mater.

Korets sommerkoncerter d. 31. maj og d. 4. juni består af blandet musik, der emmer af nordisk sommerstemning.

4. november inviterer vi til en koncert med Monteverdis storslåede Maria-vesper.

Og endelig glæder vi os til igen at runde året af med Händels Messias d. 29. november og d. 9. december.

Med årsabonnement til Akademisk Orkester og Kor er du på forhånd sikret en plads til hvert værk. Du sparer op til kr. 150,- ved at købe årsabonnement frem for at købe billet til hver enkelt koncert.

I god tid før hver koncert, kontakter vi alle årsabonnenter, inden vi åbner det offentlige billetsalg, så du kan sikre dig en plads til koncerten og eventuelt købe yderligere billetter, inden der bliver udsolgt. Derfor beder vi også om din mail-adresse, når du køber årsabonnement.

Køb dit årsabonnement ved at klikke på ”find billetter”.

Lokation

København, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på