spring til hovedindhold

Fire koncerter med Ars Nova i Helsingør

Fire koncerter med Ars Nova i Helsingør

Fra DKK 150,00

Beskrivelse

Ars Nova Copenhagen, et af verdens fineste vokalensembler, samarbejder i 2023 med St. Olai Kirke og St. Mariæ Kirke om fire koncerter i Helsingør.


Som publikum kan man købe en særlig rabatbillet, som kan bruges ved alle fire koncerter. Rabatbilletten koster 300 kr./ 150 kr. for studerende og pentionister - Normalpris for fire koncerter er 400 kr.


Første koncert er d. 26. januar kl. 19.30 i St. Olai Kirke (Helsingør Domkirke) med programmet "My end is My Beginning". Læs mere om koncerten her. 


De tre næste koncerter er:

11. juni i St. Mariæ Kirke kl. 15.00
27. september i St. Olai Kirke (Helsingør Domkirke) kl. 19.30
10. december, julekoncert i St. Maria Kirke kl. 15.00


Om Ars Nova Copenhagen:
ARS NOVA Copenhagen blev grundlagt i 1979 og har for længst etableret sig som et af verdens fineste vokalensembler. Ensemblets 12 sangere har specialiseret sig i fortolkningen af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden og har igennem årene turneret i mere end 35 lande. Med en årlig koncertsæson i Danmark og tilbagevendende turnéer verden over er gruppen i dag mere efterspurgt end nogensinde.

Lokation

3000 Helsingør, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events