FJÆSTAD & HELLEMANN Bros.

29 sep 2018 kl. 20:00 - 22:00

Byens Café, Møllegade 10, 7300 Jelling

Et samarbejde mellem sangskriveren Jacob Elk, sangeren Bjørn Fjæstad og musikerne/producerne Jens Hellemann og Peter Hellemann, kommer på besøg i Byens hus d. 29. september. De fire musikere udgav i starten af 2018 et konceptuelt album med 11 sange om sind og adfærd, følelser og defekter.Den amerikanske lyriker NeillFurio har hjulpet med at forædle albummets engelske tekster og resultatet af to års samarbejde mellem 4 personer er nu færdigt og kan opleves i Jelling i Byens Café.


For to år siden rakte Jacob Elk ud efter sine gamle skolekammerater brødrene Hellemann, som siden gymnasiet havde gjort sig i det musikalske på den danske og internationale koncert- og teater scene.

Jacob havde været igennem en længere krise hvor skyggerne fulgte ham helt ud til en skillevej. Vendepunktet indfandt sig på et tidspunkt hvor han var ved at isolere sig og vælge familien helt fra. Et medfødt krøllet sind, stress og flugt i alkohol havde overtaget hans hverdag. Et sammenbrud der endte med at Jacob opsøgte professionel hjælp.

Jeg var blevet ensom, selv når jeg var sammen med andre - fest var blevet til hverdag - men samtidigt var festen på en måde helt slut. Mine dårlige sider var blevet forstærket og vildt-voksede i mig som ukrudt. Jeg havde til sidst ikke styr på hverken mine tanker eller følelser. Jeg var ved at give helt op”, fortæller Jacob – der kom videre ved at begynde at skrive sig ud af det og kanalisere ord og tanker ud i de over 40 sange som det blev til, da han først kom i gang med sangskrivningen.

Gensynet med Jens Hellemann og Peter Hellemann for to år siden indledte dette projekt, hvor brødrene begyndte at fortolke og producere Jacobs sange. Brødrene anbefalede Bjørn Fjæstad som sanger til projektet, som de tidligere har arbejdet sammen på deres succesfulde teaterkoncerter såsom ”HEY Jude”, “Beethoven" og "Bob Dylan”.

Oplev Fjæstad & Hellemann Bros lørdag d. 29 september kl. 20.00

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entre

Salg lukket