spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

FJOLLES BØRNELØB 2022

Afholdt event

FJOLLES BØRNELØB 2022

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

08 okt 2022 kl. 08:30 - 10:00

Beskrivelse

Ses vi til Fjolles Børneløb?Som noget helt nyt, har Elefanten Fjolle stablet et børneløb på benene sammen med alle de frivillige fra Ildsjælene.Løbet er for børn i alderen 3-10 år og ruten på stadion er hele 400 meter;

Du kan løbe forlæns, baglæns, gå eller hoppe på tungen indtil du når mål.Løbet afholdes i forbindelse med Tårnby Familiedag i Sundhedsugen, som udover FJOLLES BØRNELØB også vil byde på motionsløb, aktiviteter med lokale sportsklubber og foreninger samt overrækkelse af SUNDHEDSPRISEN 2022 og kåring af nye sundhedsambassadører.På pladsen vil Ildsjælene have nogle boder med salg af forplejning, merchandise med Fjolle mm.
Her tager vi imod MobilePay og kontanter.EN DEL AF OVERSKUDDET FRA FJOLLES BØRNELØB GÅR TIL AT AFHOLDE FJOLLES JUL FOR BØRN FRA TRANGE KÅR._ _ _ _ _ _ _ _ _ _

HVAD FÅR VI FOR VORES BILLET?

Elefanten Fjolle står klar til at tage imod jer i målområdet hvor I vil få jeres medalje og diplom for den flotte indsats. Der er plads til 300 deltagere på stadion, og alle får en goodiebag med en løbstrøje (Forskellige str. - først til mølle) (sponsoreret af Nordea Fonden), et løbsnummer, en super sej Fjolle medalje, kildevand, frugt og en fed Fjolle gymnastiktaske.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

PROGRAM

● 8.30 - Afhentning af løbsnumre, trøjer, goodiebags - Kom gerne i god tid

● 8.30 - Salg af forplejning, merchandise, hør om Ildsjælene, mød Fjolle

● 9.15 - Opvarmning med Fjolle

● 9.30 - Fjolles Børneløb skydes igang for de mindste

● 9.40 - Deltagerne kommer i mål og får overrakt medaljer, diplom mm.Herefter starter Tårnby Familiedag med et motionsløb på 5 eller 10 km for alle over 10 år og med en masse aktiviteter på stadion som afholdes af lokale sportsklubber og foreninger.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Fjolles Børneløb 2022 er sponsoreret af Nordea Fonden og Initiativpuljen i Tårnby Kommune.Læs mere på ElefantenFjolle.dkJeg håber at vi ses!Hilsen Fjolle


Der tages forbehold for fejl og mangler.

Arrangør

Ildsjælene er en forening hjemmehørende i Tårnby.

Foreningen laver velgørende arrangementer, fordi de brænder for det de gør

Fjolles Legedag - Fjolles Jul - Fjolles Børneløb - Fjolles Tøjindsamling

Lokation

Tårnby Stadion Tårnby Stadion, Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup

Headliner

Elefanten Fjolle
VORES ELSKEDE MASKOT

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .