OBS: Koncerten er gratis. Det er dog nødvendigt at kunne fremvise billet, som bestilles gratis her på siden. P.g.a. gældende restriktioner må du kun deltage ved én af KU.BEs koncerter pr. dag og du opfordres til at forlade KU.BE når forestillingen er afsluttet.

Værkerne på koncerten er skrevet af komponistelever og kan opleves af alle med interesse. Daniel Fladmose er komponist og underviser. På koncerten kan opleves en række værker for bl.a. strygekvartet komponeret af hans elever. Eleverne er fra 12 år og op.


PROGRAM

Aske Tengberg (15 år): Installation: Ciclo secco
Othilia Andersen (15 år): Fractura
Oliver Tordendahl (MGK Hovedstaden, 1. år): Ibis
Pelle Nyhuus (MGK Sjælland, 2. år): Helgen
Daniel Sepehri (MGK Sjælland 1. År): Viva la revolution
Julius Hartung (12 år): Strygekvartet
Leon Thomsen (12 år): Jætternes hjem
Aske Tengberg (15 år): Den strangulerede konges beretninger
Jonas Wiinblad Schmidt (MGK Sjælland 1. år): The Line
Lukas Sixhøj (MGK Sjælland 1. år): Nyt værkBørnefestivalen KLANG i KU.BE finder sted d. 7. og 8. november, som en del af KLANG-Festivalen. KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk
KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.