Fladmoses Akademi

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
29 maj 2021 kl. 16:30 - 17:30

OBS: Koncerten er gratis. Det er dog nødvendigt at kunne fremvise billet, som bestilles gratis her på siden.Komponistelevernes koncert: Fladmoses Akademi

Værkerne på koncerten er skrevet af elever af Daniel Fladmose, som er komponist og underviser. Blandt eleverne er både MGK-studerende og yngre elever.

Koncerten i år er et gør-det-selv-projekt. Komponisterne skriver for hinanden som fælles ensemble og bruger hinanden såvel i performance som med improvisation og notation for de forskellige instrumenter, som de selv spiller. Daniel selv deltager med valdhorn.

På programmet er bl.a. en 20-stemmig fuga for alle komponisterne ved ét klaver og stykket ”Kommune tog mine penge”.

En af eleverne fortæller: ”Jeg vil gerne lave modal improvisation. Hver musiker har et ansvar for et register og starter i midten. Langsomt bliver tonerummet udvidet i begge retninger, med tonerne fra modusen. Til sidst vil der være et “komplet” billede af vores modus og, hvis vi kan kommunikere ordentligt, nogle temaer, som går igennem alle registrene."Børnefestivalen KLANG i KU.BE finder sted d. 29. og 30. maj, som en del af KLANG-Festivalen. KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

Deltagere

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke