spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Flammen & Wilhook - Studenterhus Odense

Afholdt event

Flammen & Wilhook - Studenterhus Odense

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

01 mar 2024 kl. 20:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Rap Up Odense inviterer til hip hop-fest på Studenterhus Odense, hvor Flammen & Wilhook fra det københavnske OTS-crew + support lægger huset ned!

Flammen og Wilhook vader, med deres unge alder, ind på den nye rapscene med multirim, ordspil og sprogteknik som de mener mangler i den nye skole. De unge drenge har galoperende ADHD hvilket kommer til udtryk i deres rapstil og energiske liveshows.

Drengene er allesammen med i OTS Crew og har udover deres soloprojekter, lavet fællespladen "Unge Drenge, Gammel Skole" som har samlet over 50.000 streams på spotify alene. Flammen er også kendt fra freestyle-battlescenen og derfor er det et fast element at de, til deres koncerter, rapper om publikums valgte ord. De unge drenge har i 2023 spillet et utal er koncerter og det har givet dem den vildeste kemi på scenen. Så kom med til fest når drengene brænder studenterhuset ned d1 marts.

Arrangør

Lokation

Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .