Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Flemming Agerskov Scotoma Quintet - CPH Jazzfestival

Afholdt event

Flemming Agerskov Scotoma Quintet - CPH Jazzfestival

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

09 jul 2024 kl. 19:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Der er en særlig stemningsfuld aften i vente i Brorsons Kirke, hvor Flemming Agerskov har sammensat denne kvintet af musikere som alle har en melodisk, sonorisk og luftig tilgang til musikken.

Det er musikere som i vid udstrækning har kirkerummet som vanlig udfoldelsesrum og derfor er lydhøre over for ”stedets ånd” som en vital medspiller.
Kvintettens musikere har fælles baggrund i bl.a. den friere improvisation, jazzen, den nordisk folketone, folk og americana.


Musikken vil primært være skrevet af Flemming Agerskov, som kompositorisk lader sig inspirere af både den nordiske jazz, minimalisme, keltisk musik, gregoriansk sang, og franske orgelkomponister som Olivier Messiaen og Jean Alain.
Det melodiske udgangspunkt er ofte ret enkle, stemningssættende tableauer, cykliske og minimalt forandrende temaer og melodier - blandet med en stor improvisatorisk frihed for den individuelle musiker.


Passende til rummet, sættes tiden ofte ned i en lavere hastighed, hvor der gives rum til at dvæle ved stemning, klang, udtryk og transformation i en kæde af små forskydninger.
Både forandring og genkendelighed er indlejret i titlen, Scotoma, Den Blinde Vinkel Et begreb der har flere betydninger. Blandt andet udtryk for et område med visuel begrænsning i synsfeltet, - men også i psykologien, - om ”blinde vinkler” i vores opfattelses- og erkendelsesevne.


Musikkens eller kunstens væsen er dermed også at rummet, musikere, lyttere og lyd sammen kan bringe hinandens blinde vinkler til live – og måske for en stund, gøre os – afstandsløse, - med andre ord, - ophæve afstanden mellem den, der sanser og det, vi sanser.

Line up:

 • Flemming Agerskov: Trompet, Flygelhorn,
 • Jacob Anderskov: Piano
 • Alex Jønsson: Guitar
 • Esben Eyermann: Kontrabas
 • Bjørn Heebøll: Trommer

Arrangør

Lokation

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .