Flerårige grøntsager - workshop

4600 Køge, 4600 Køge
24 apr 2021 kl. 12:00 - 14:00

𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁𝗯𝗲𝘀𝗸𝗿𝗶𝘃𝗲𝗹𝘀𝗲
Lær de flerårige grøntsager at kende gennem alle dine sanser. Ved at plukke, smage, føle og se de udvalgte planter i Madskoven på Køge Fælles Jord vil du få et godt indblik i hvordan fremtidens salater vil se ud og smage.

Maj-Britt Lilliequist, som er uddannet i permakultur og arbejder med videreformidling af fremtidens nye fødevarer, vil tage os en tur ud i Madskoven, hvor der blive givet introduktioner til de forskellige flerårige grøntsager. Hvad kan spises på planten, Hvilke kan du spise meget af, hvilke skal kun i salaten som krydderi og hvilke er mere af medicinsk virkning. Der skal smages på de enkelte planter, høstes og derefter vil vi i fællesskab tilberede dem i udendørskøkkenet.
Vi slutter af med fællesfrokost med madskovsalat og noget andet lækkert, som vi har tilberedt til jer på forhånd.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸
Arrangementet holdes i det fri på Køge Fælles Jord, så vi opfordrer deltagerne til at medbringe tøj passende til vejret.
Køge Fælles Jord kan nås let ved at tage s-toget til Køge station og derfra gå eller cykle 2 km i sydlig retning. Der er også gode parkeringsmuligheder på grunden, og vi opfordrer deltagende til at lave samkørsel.

𝗢𝗺 𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝘁
Køge Fælles Jord er et LAND-center, som demonstrerer permakultur i praksis. Vi stræber efter at formidle viden og afholde events, der kan inspirere og udvide horisonter. ✶

Læs mere om Køge Fælles Jord på http://xn--kgefllesjord-9cb2w.dk/
og om Permakultur Danmark på:http://permakultur-danmark.dk/da/

Deltagere

Køge Fælles Jord er et åndehul på 2,3 ha. for alle interesserede. Jorden ligger ca. 2 km Syd for Køge station. Fokus er først og fremmest på naturens og menneskets positive indvirkning på hinanden, både i vores arbejde med jorden, og i formidling af emner som permakultur,  fra jord til bord og mindfulness.

Vi arbejder med genopbygning af jorden og genopbygning af mennesket.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke