Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Flere unge på Folkemødet 2022: Udviklingsworkshop - København

Afholdt event

Flere unge på Folkemødet 2022: Udviklingsworkshop - København

Fra Gratis

Sted

Dato

22 feb 2022 kl. 16:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Folkemødet og Tuborgfondet har indgået et 5-årigt partnerskab. Ambitionen er at få flere unge på Folkemødet og sikre, at unges stemmer bryder igennem lydmuren. Nu skal vi finde ud af, hvordan vi bedst muligt får realiseret de drømme. Derfor inviterer vi til en udviklingsworkshop, hvor vi i fællesskab skal brainstorme og ideudvikle: Hvordan engagerer vi flere unge i Folkemødet? Hvilke dagsordener vil unge ud med og hvordan?

Folkemødet sætter 10 scenetider til rådighed - I kan få indflydelse på, hvad der skal foregå på scenerne! Kom og hør mere om projektet, få indspark fra unge ildsjæle, mød andre organisationer og sæt gang i planlægningen af fede ungeevents til Folkemødets scener.

Vi slutter af med hygge og netværk over en let og lækker vegansk aftensmad.

Programmet for eftermiddagen:
16.00 | Velkomst og intro til partnerskabet
16.20 | Inspirationsoplæg
16.40 | Fælles brainstorm: Hvordan engagerer vi flere unge i Folkemødet?

Pause
17.05 | Speed dating og ideudvikling på events/workshops/samarbejder
18.00| Planteburgere, hygge og netværk


Hvem er arrangementet for?
Målgruppen for arrangementet er unge, der gerne vil på Folkemødet, voksne og professionelle der arbejder med unge og som deler ambitionen om at få flere unge på Folkemødet.

Det er gratis at deltage. Vi glæder os til at se jer.

Arrangør

Tuborgfondet støtter unge og organisationer, der styrker ungdommens muligheder for at udleve deres drømme og handlekraft til gavn for samfundet og dansk erhvervsliv. 

Her kan du se, hvilke arrangementer Tuborgfondet holder og tilmelde dig. 
God fornøjelse.

Lokation

Ungdommens Demokratihus Ungdommens Demokratihus, Slagtehusgade 10, 1715 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .