Flirt med livet

12 sep 2019 kl. 19:00 - 21:00

Oasen2720, Frode Jacobsens Plads 4, 2720 Vanløse

FLIRT MED LIVET

- Er en opfordring til at turde. Til at turde smile til ham, til at turde gå over til hende, til at turde være til stede og nyde livet. Nu.

Sexolog Steen Blendstrup er tilbage på Oasen i Vanløse for at opmuntre til lidt livgivende flirt. Måske for at give et godt tip eller trick.

Det handler om hormoner, Darwin, opvækst og mønstre, om hvad der tiltrækker mænd og kvinder og om, hvad der er sex, og hvad der er kærlighed. Det handler om at date, om at score, men først og fremmest om at mødes, for det er i mødet mellem to mennesker, der kommer gang i flirten. Og til de, der allerede har en partner og måske har haft det i mange år, er der et par ord om at blive ved med at flirte. Der er lidt om hvor, hvornår og hvordan … ’hvorfor’ kender de fleste nok svaret på i forvejen.

”Flirt med livet” er både for kvinder og mænd. Der er noget både for dem, der er gode til at flirte, og dem, der har svært ved det, og dem, der har svært ved at finde nogen at gøre det med. Der er både hårde fakta og sjove observationer –og så er der mulighed for at spørge om hvad du har lyst til.

Som sexolog og parterapeut for singler ser Steen flirten som nøglen til at få det bedste ud af livet. Hele livet.

Du kan læse mere på www.flirtmedlivet.dk