Flirt med livet - foredrag

Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal, 2720 København
19 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

TID TIL EN FORÅRSFORELSKELSE?

Foredraget Flirt med livet er en opfordring til at turde. Til at turde smile til ham, til at turde gå over til hende, til at turde være til stede og nyde livet. Nu.

I løbet af 2 timer kommer jeg omkring hormoner, Darwin, opvækst og mønstre, omkring, hvad der tiltrækker mænd og kvinder, og omkring, hvad der er sex, og hvad der er kærlighed.

Det handler om at date, om at score, men først og fremmest om at mødes, for det er i mødet mellem to mennesker, der kommer gang i flirten. Og til de, der allerede har en partner og måske har haft det i mange år, er der et par ord om at blive ved med at flirte.

Der er lidt om hvor, hvornår og hvordan … "hvorfor" kender de fleste nok svaret på i forvejen.

”Flirt med livet” er både for kvinder og mænd. Der er noget både for dem, der er gode til at flirte, og dem, der har svært ved det, og dem, der har svært ved at finde nogen at gøre det med. Der er både hårde fakta og sjove observationer – og så er der mulighed for at spørge om hvad du har lyst til.

Udgangspunktet for foredraget er sexologisk/psykologisk og inddrager selvfølgelig aspekter fra den nye Projekt Sexus undersøgelse af danskernes sex- og kærlighedsliv.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke