Flirt med livet - på Livsstilscenter for Krop og Sjæl

06 sep 2018 kl. 18:00 - 20:30

Livsstilscenter for Krop og Sjæl, Brøndbyøster Boulevard 7, 2605 Brøndby

”Flirt med livet” er en opfordring til at turde. Til at turde smile til ham, til at turde gå over til hende, til at turde være til stede og nyde livet. Nu.

Det handler om hormoner, Darwin, opvækst og mønstre, om hvad der tiltrækker mænd og kvinder og om, hvad der er sex, og hvad der er kærlighed. Det handler om at date, om at score, men først og fremmest om at mødes, for det er i mødet mellem to mennesker, der kommer gang i flirten.

Og til de, der allerede har en partner og måske har haft det i mange år, er der et par ord om at blive ved med at flirte. Der er lidt om hvor, hvornår og hvordan … ’hvorfor’ kender de fleste nok svaret på i forvejen.

”Flirt med livet” er både for kvinder og mænd. Der er noget både for dem, der er gode til at flirte, og dem, der har svært ved det, og dem, der har svært ved at finde nogen at gøre det med. Der er både hårde fakta og sjove observationer – og så er der mulighed for at spørge om hvad du har lyst til.

- Som sexolog og parterapeut for singler ser jeg flirten som nøglen til at få det bedste ud af livet - hele livet, siger Steen.

- Flirten er en leg, der kan leges hvor som helst og når som helst, men live. Vi tester hinandens interesse og intentioner, og hvis der ikke er overensstemmelse, så kan vi sige tak for legen og gå videre. Vi har ikke tabt noget, ingen bliver såret, og vi har haft det sjovt imens. Og i bedste fald finder vi et match og en partner i kærlighed og sx.

Steen Blendstrup blogger om sex og kærlighed på netmedierne Point of View International og Moola og på sin egen hjemmeside, som hedder … nå ja, Flirtmedlivet.dk.

Flirt på Livsstilscenter

Salg lukket