Spring til hovedindhold

Flødebollekursus 31/03-21

Flødebollekursus 31/03-21

Fra DKK 299,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom med på Kagefryds flødebollekursus, hvor vi dykker ned i den lille lækkerhed. Lær den helt rigtige sprøjteteknik og få tips og tricks til hvordan man laver den perfekte flødebolleskum.

Derudover får man et indblik i, hvordan chokoladen tempereres korrekt for det helt rigtige udtryk og knæk.

Og så skal de lækre flødeboller selvfølgelig også dyppes i chokoladen, som kan være en udfordring for de fleste – og det får du selvfølgelig også tips og tricks til.

Hver deltager producerer 10 flødeboller, der tages med hjem efter endt kursus, og alle råvarer og remedier er inkluderet i prisen.

Under kurset serveres kaffe og vand.

HUSK: Kursusdeltagere bedes medbringe eget forklæde/forstykke.

Kurset er for voksne og børn fra alderen 6 år og op. Der er plads til maks. 14 deltagere pr. kursus.

NB! Dette kursus kan også arrangeres som et privat arrangement. Kontakt Kagefryd for booking af private events.

Arrangør

Kom forbi Kagefryds café i Stengade 58 – vi har friskbrygget kaffe på kanden og et stort udvalg af lækkert brød og kager.

Tag familien eller vennerne med og kom forbi Kagefryds hyggelige café. Her kan I nyde en lækker brunch eller sidde i solen med en kop kaffe og nyde en eftermiddagskage. I kan også tage lækkerier med hjem til aftenkaffen.

Vi har åbent alle ugens dage:

Mandag – lørdag: Kl. 9.30 – 17
Hver 1. søndag i måneden: Kl. 10 – 16

Derudover afholder vi en masse forskellige kurser.

Lokation

Kagefryd Kagefryd, Stengade 58, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori