spring til hovedindhold

Fløjl - vokal, roots, pop, rock - Release Koncert

Fløjl - vokal, roots, pop, rock - Release Koncert

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

14 jun 2024 kl. 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Fløjl fejrer 20 års fødselsdag som band med nyt album og en stribe koncerter rundt omkring i landet hen over foråret og sommeren. Stilen er folk-inspireret poetisk rock, og Fløjl har været fast inventar i radioen siden debutalbummet i 2006. 

Siden er det blevet til utallige koncerter i hele landet med fem anmelderroste albums, hvor det seneste udkom her i foråret ‘24. Søndag på Amager fra 2008 var ugens album på P4, som også flittigt har spillet singler fra gruppens øvrige albums.

Fløjl, der tæller musikere fra bl.a. Sterling, Elevatorfører og Juncker, er specialister i intense koncerter, hvor publikum går hjem med et bredt smil og stumper af tekst og melodi, der bliver ved med at køre på den indre båndoptager længe efter, at den sidste tone er klinget ud.

Fløjl er:

Peter Hegård, vokal og guitar
Klaus Møller, guitar
Ronny Gregersen, bas
Mikkel Sørensen, keyboards
Ole Jeppesen, trommer.

All That, Mads Kornum:

"Ligesom stoffet fløjl er folk-pop-rockbandet Fløjl både frit, behageligt, slidstærkt og tidløst. 

Fløjl, der er centreret omkring sanger og sangskriver Peter Hegård Hansen, udgav i perioden 2005 – 2017 fire album, der i den grad alle stadig tåler at blive genhørt eller opdaget bedre sent end aldrig, ikke mindst hvis du er til musik og poesi i samme boldgade som C.V. Jørgensen, Sebastian, Love Shop, Olesen-Olesen eller Juncker

Det samme gælder iøvrigt også for deres seneste udspil; EP’en Senere i sommerhus fra 2018, der var et legende og kunstnerisk eksperiment med skæve fløjlsbløde toner. Om det var tænkt som et mellemspil, en ny vej, en omvej, vidste de angiveligt ikke engang selv. 

Peter Hegård Hansen arbejdede siden med sit eget projekt Vennesæl, og med Hegård og Illeborgs VELUR, mens bandets guitarist Klaus Møller blandt andet indspillede med Dry Stick, Sweet Pete & The Land Band og Elevatorfører. 

Fløjl vidste heller ikke at der ville komme en corona epidemi i 2020, hvor arbejdet med det kommende album Endnu Uden RO PAA startede. Et album, der altså blev skrevet under indflydelse af skrækindjagende rapporter om en livsfarlig pandemi, der i rasende hast spredte sig fra Italien til resten af Europa. 

Senere blev bange anelser om flere livsændrende begivenheder bekræftet, da der fra den 22. februar 2022 endnu engang var krig på Europæisk jord. Bandet har dog med vanlig underspillet finurlighed taget den tiltagende frygt under musikalsk og poetisk behandling, og det første eksempel kan nu høres på den aktuelle single ’Europa’, der maner til håb til trods for, at der så langtfra er ro på. En sang, der som det næsten altid er tilfældet, når tekstforfatteren hedder Peter Hegård Hansen, er både en tanke og en eftertanke værd. 

Det kommende album udkommer den 14. juni 2024, og det markerer samtidig bandets 20-års fødselsdag. Det kræver naturligvis en fest, og det sker med en releasekoncert på udgivelsesdagen på Bartof Station på Frederiksberg.

Udover Hegård og Møller består Fløjl af Ronny Gregersen (bas), Mikkel Sørensen (Keys) og Ole Jeppesen (trommer)."


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder