Flow-Yoga med Ellie

16 maj 2018 kl. 20:15 - 06 jun 2018 kl. 21:15

Fælleshuset Trekroner Øst, Højbakken 2, 4000 Roskilde

Jeg inviterer dig til varm og dynamisk Yoga i Trekroner.

Min stil er legende, styrkende, og intuitiv, og mine klasser understøttes altid af musik med lækre bløde toner og beats.

I mine øjne er vores krop en genvej, og for at opnå stilhed og skabe et nærværende og mindfuldt rum, er vi nød til først at forene os med kroppen. Den praksis jeg sætter rammerne for, er altså fysisk, med rødder i vinyasa-yoga. Hvis Vinyasa er fuldstændig volapyk for dig, skal du ikke lade dig afskrække. Jeg underviser i et sprog hvor jeg kalder en hund for en hund og et ben for etn, og der er plads til alle! Vær dog parat til at mærke kroppen på en ny måde og få sved på panden.

Vi afslutter altid med dyb afspænding.

Jeg ser gerne at der er kontinuitet på holdet, hvorfor du binder dig til holdet a 4 gange:)

Har du spørgsmål, må du altid skrive til hello@elliebruun.dk

Praktisk:

Onsdage kl 20.15-21.15.

Vi begynder Onsdag d.16.Maj, og kører fremtil d.6.juni.

Pris: 375 kr for 4 gange.

Max plads til 12 deltagere.

Der er måtter og tæpper til rådighed:)

Ved evt aflysning fra underviseren, erstattes der med en ny gang:)

Er sommeren over os, rykker vi ud under åben himmel:)

Lidt om mig:

Jeg hedder Ellie Mathilde Bruun og arbejder bl.a som Yogalærer, Doula, Danselærer og kropsterapeut. Jeg har undervist i dans og Yoga siden 2008 - fuldtid siden 2012, og Primært i KBH.

Jeg været undervist fast hos bl.a fitnessworld, crossfit copenhagen, Snoghøj Højskole , NOR health House, samt i eget regi, hvor jeg også har arrangeret 4 yoga-ferier i Tyrkiet.

Siden min første fødsel i 2014, har jeg kørt både før-og efterfødselsforløb, og efteruddannet mig til Doula (fødselshjælper), og suppleret med kurser af relevans for fødsel og forælderskab.

Jeg er gift med Jacob, og sammen med vores to dejlige piger på 1 og 3 år, flyttede vi til Trekroner i år i maj.

Efter at have gået hjemme med begge piger henover sommeren, er jeg nu klar til at komme lidt ud af busken og undervise igen. Jeg ser meget frem til også at Undervise i Trekroner:)

Flow-yoga Maj

Salg lukket