Event aflyst

Fluidum EP Release // Ventil + Yör + Tba // LiteraturHaus

DKK 75,00 - DKK 100,00

Sted

Dato

03 apr 2020 kl. 19:00 - 23:50

Beskrivelse

Fluidum EP Release // Ventil + Yör + Tba // LiteraturHaus

FLUIDUM
Der flyder en urvæske i universet. En uendelig kilde der flyder over os og under os. Imellem og igennem os. Før os og efter os. Et universelt grundstof, der fra tid til anden gennemstrømmer vores legeme og sjæl og kradser små sprækker i virkelighedens hinde og viser os evigheden i korte øjeblikke. Urvæsken opløser de finitte afgrænsede former og konturer med hele sin brusende styrke, men viser sig også som et destruktivt fænomen uden for menneskelig kontrol. En uudgrundelig væske, der flyder alle steder og ingen steder og ledsager os i alle tider. Vi kan ikke se kilden med øjnene, men mærke strømmen i vores indre, når vi lader os opløse i dens voldsomme kraft. Når dette sker, bliver kilden til et verdenshav der oversvømmer universet, mens vi nærmer os uendelighedens dimension. 

Ventil
Den københavnske post-rock kvartet Ventil debuterer til april med koncept-EP’en Fluidum. På EP’en bruger de fire venner det flydende som gennemgående motiv i ord, lyd og billede i et univers, hvor det konkrete og det abstrakte eksisterer side om side, men hvor grænserne imellem de to flyder ud. Tekster, der kredser om havet, fortæller om kærlighed og tvivl. Kompositioner, som hviler på skarpt definerede former og roller, bruger sitrende teksturer og kollager som centrale elementer. Under den lyse og følsomme vokal ulmer et brusende hav af eksplosiv støj. Bas og trommer driver musikken frem under svævende synth-klange og glitrende trompet. I Ventil går en åben og eksperimenterende tilgang til musikken hånd i hånd med et vedkommende dansksproget tekstunivers. I kraft af deres stærke venskab og en stadig insisteren på at lyde som sig selv og ingen andre inviterer de fire medlemmer i Ventil omverden ind i et hastigt ekspanderende flydende univers, der, som en rindende kilde i den dybe skov om natten, aldrig står stille. 

Malte Nordtorp - Sang, Trompet
Benjamin Nørholm - Keys
Benjamin Gower-Poole - Bas, Sang
Stinus Seierup - Trommer

Yör
En nat havde Marie en drøm om et band, der spillede rå og viljefaste sange sunget med en hudløs ærlighed. Bandet hed Yör og da Marie vågnede, besluttede hun sig for at genskabe drømmens lyd. Yör blev en symbiose af fire gode venners musikalske og kunstneriske personligheder, og består af
Marie Kildebæk, vokal
Viktor Dahl, synthesizers
Janus Bagh, bas/synthesizer
Lasse Jacobsen, trommer

Yör forener det fine og intime med det store og eksplosive. Et unikt dansksproget tekstunivers får lov at udfolde sig i en klangfuld kombination af organiske og elektroniske instrumenter. Kvartetten Yör er energiske og ærlige i deres udtryk - både lydligt og visuelt

- TBA - 

Arrangør

VentilDen københavnske post-rock kvartet Ventil debuterer til april med koncept-EP’en Fluidum. På EP’en bruger de fire venner det flydende som gennemgående motiv i ord, lyd og billede i et univers, hvor det konkrete og det abstrakte eksisterer side om side, men hvor grænserne imellem de to flyder ud. Tekster, der kredser om havet, fortæller om kærlighed og tvivl. Kompositioner, som hviler på skarpt definerede former og roller, bruger sitrende teksturer og kollager som centrale elementer. Under den lyse og følsomme vokal ulmer et brusende hav af eksplosiv støj. Bas og trommer driver musikken frem under svævende synth-klange og glitrende trompet. I Ventil går en åben og eksperimenterende tilgang til musikken hånd i hånd med et vedkommende dansksproget tekstunivers. I kraft af deres stærke venskab og en stadig insisteren på at lyde som sig selv og ingen andre inviterer de fire medlemmer i Ventil omverden ind i et hastigt ekspanderende flydende univers, der, som en rindende kilde i den dybe skov om natten, aldrig står stille.

Lokation

Literaturhaus Literaturhaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .