spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

FLYTTEUDSALG: bliv ekspert i homøopati til husbehov på 8 uger (online)

Afholdt event

FLYTTEUDSALG: bliv ekspert i homøopati til husbehov på 8 uger (online)

Fra DKK 1.999,00

Sted

Dato

19 mar 2018 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

OVER 10 TIMERS VIDEO OG 50 SIDERS MATERIALE.

DU HAR ADGANG TIL HELE KURSET I MINDST ET ÅR

Følg dette 8 ugers kursus, med video, pdf materiale og ugentlige live q&a's inde i den tilhørende facebookgruppe, og lær at behandle de mest almindelige sygdomme med homøopati selv. Det vil ændre dit liv for altid!

Du får over 10 timers video og over 50 siders materiale (pdf) om de 36 homøopatiske lægemidler som findes i 'Helios 36 basic kit'. Kittet medfølger ikke kurset, og skal købes her (koster ca 400kr): https://www.helios.co.uk/shop/basic-36-kit

Med til kurset hører desuden 8 multiple choice eksamener, som anerkendes med et diplom efter alle er bestået, og dermed får du også min blåstempling til at gå ud og holde 'minikurser' i homøopati, som er 2 timers introduktionskurser til kittet.

MÅLENE MED KURSET ER

- At du får et solidt overblik over de 36 lægemidler fra kittet, så du kan bruge det med den største naturlighed i din hverdag.

- At du selv kan holde mini-kurser i at bruge kittet, som supplement eller erstatning til håndkøbsmedicin.

NORMALPRIS: 2590,-

FÅR KURSET NU TIL 1999,- (eks. gebyr til Billetto)

Du får adgang til alle modulerne den 6. januar kl. 17.00, og har adgang mindst et år derefter, det kræver blot at du tilmelder dig gruppen på facebook (info sendes direkte).

Jeg kom selv rigtigt i gang med at bruge homøopatien, efter jeg fik et kit, og det ændrede mit liv fuldstændig. Jeg vidste, at jeg ikke havde det godt med at bruge medicin fra apoteket, men jeg manglede simpelthen noget andet. Med kittet kunne jeg pludselig en masse. Jeg begynde at behandle naturligt derhjemme og kunne faktisk GØRE NOGET. Jeg tog ansvaret for min egen og min families sundhed tilbage, og det føltes som et kæmpe ’missing link’, der med et slag blev fundet igen. Nu kunne jeg handle igen uden at skulle være afhængig af mainstream medicin, som jeg gerne ville begrænse til et absolut minimum.

Det er den følelse, jeg gerne vil give alle, der kommer på kurset: At du kan GØRE noget, at du selv kan behandle mindre sygdomme og skavanker derhjemme.

Jeg ved, hvilken glæde og styrke det giver i hverdagen at kunne handle og behandle selv.

Det er mit store håb at mange, der tager ekspert-forløbet, begynder at holde mini-kurser, og på den måde er med til at hjælpe andre i gang med homøopatien og med selv at kunne behandle akutte lidelser helt naturligt.

Det første modul er en introduktion til homøopatien og principperne bag. På dette modul får du også din første Materia Medica-undervisning, som er læren om lægemidlerne.

De efterfølgende syv moduler er temaopdelte. Her gennemgår vi nogle af de mest almindelige lidelser og alle de relevante lægemidler fra kittet til dem.

Du modtager et tilpasset materiale på over 50 sider med alt, der tales om på kurset. Du får også Materia Medica huskekort, som gør det nemt at øve lægemidlerne. Alt materiale leveres som pdf-filer online.

Du vil også blive inviteret ind i en lukket gruppe på Facebook, hvor kursets deltagere kan udveklse erfaringer og hjælpe hinanden.

Du behøver ikke at have været på et af mine tidligere kurser, for at kunne deltage, alle er velkomne.

Kittet skal bestilles i England, da jeg desværre ikke har mulighed for at sælge det. Helios leverer hurtigt - du kan finde og bestille kittet her: https://www.helios.co.uk/shop/basic-36-kit

MODUL 1:

INTRODUKTION TIL HOMØOPATIEN

Materia Medica: Arnica, Nat Mur

MODUL 2:

TYPISKE BØRNESYMPTOMER + FEBER

Materia Medica: Aconite, Belladonna, Calc Carb, Chamomilla, Gelsemium, Pulsatilla

MODUL 3:

ØRER, HOSTE OG SNOT

Materia Medica: Ant Tart, Drosera, Hepar Sulph, Kali Bich, Mercury

MODUL 4:

OPKAST OG MAVE

Materia Medica: Arsenicum, China, Ipecac, Lycopodium, Sulphur

MODUL 5:

ALLERGI OG HUDEN

Materia Medica: Apis, Calendula, Hypericum, Ledum

MODUL 6:

MENSTRUATION OG BLÆREBETÆNDELSE

Materia Medica: Cantharis, Lachesis, Mag Phos, Sepia

MODUL 7:

ANGST OG FØLELSER

Materia Medica: Arg Nit, Ignatia, Phos, Silica, Staph

MODUL 8:

HOVEDPINE, TÆNDER, MUSKLER, LED OG OPERATIONER

Materia Medica: Bryonia, Carbo Veg, Nux Vomica, Rhus Tox, Ruta

Der er 8 eksamener i alt til kurset, og når alle 8 eksamener er bestået, så modtager du et diplom med posten.

Forløbet er udsprunget af de mange 2-timers kurser, jeg har afholdt i homøopati til hjemmebrug. Med ekspert-forløbet får du mere viden og bliver certificeret til selv at kunne holde mini-kurser i homøopati.

Efter kurset er du ekspert i de mest almindelige homøopatiske lægemidler til hjemmebrug. Du vil være i stand til at bruge den viden ved mange af de lidelser, vi behandler uden lægens hjælp. Det vil ændre dit liv for altid!

HVOR KAN JEG SE KURSET?: Du modtager link og log in på email den 6/1-2018 kl. 17.00.

HVORNÅR KAN JEG SE KURSET?: Kurset kan streames fra den 19/3-2018 kl. 17.00 og 1 år frem

KAN JEG STILLE SPØGSMÅL TIL METTE?: Der er LIVE Q&A fredag den 12/1-2018 kl. 20.00, som afholdes inde i den lukkede Facebookgruppe 'minikursus i homøopati til husbehov'. Hvis du ikke kan være til stede til denne LIVE Q&A, så kan du streame den efterfølgende inde i gruppen. Du kan stille dine spørgsmål i en oprettet tråd inden i gruppen, i dagene inden LIVE Q&A, og høre mit svar i videoen. Der afholdes LIVE Q&A inde i gruppen hver måned.


HVAD ER DET FOR EN FACEBOOKGRUPPE? HVORDAN KOMMER JEG DERIND?:Jeg har lavet en lukket gruppe på Facebook for alle der har været på dette kursus. I gruppen hjælper man hinanden og deler sine erfaringer med kittet.

Du inviteres desuden til gruppen for "minikursus i homøopati til husbehov", hvor der afholdes månedlige LIVE Q&A's.

Du modtager link til begge grupper i materialet. Du skal anmode om medlemsskab, og dit medlemsskab bliver godkendt hurtigst muligt.

Arrangør

Lokation

ONLINE (replay link er live i 30 dage) ONLINE (replay link er live i 30 dage), Hjemme hos dig selv, 2000 I de varme sokker

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .