FLYTTEUDSALG: Minikursus i homøopati til husbehov (online)

19 mar 2018 kl. 19:00 - 21:00

ONLINE (replay link er live i 30 dage), Hjemme hos dig selv, 2000 I de varme sokker


DU KAN SELV BESTEMME HVORNÅR DU VIL SE KURSET - se det igen og igen

Lær at bruge homøopatiske lægemidler til husbehov, som alternativ til almindelig håndkøbsmedicin. På kurset, der tager ca. 2 timer, får du en introduktion til homøopatien og 36 homøopatiske lægemidler gennem brugen af et homøopatisk kit*, hvor de mest udskrevne homøopatiske lægemidler til de mest typiske lidelser er samlet. Kittet der tales om på kurset kaldes 'Basic 36 kit'.

Kittet kan købes her: https://www.helios.co.uk/shop/basic-36-kit

Du kommer til at lære, hvordan du selv kan udskrive homøopatiske lægemidler til forkølelser og influenza, ørepine, akutte fordøjelsesproblemer, feber og andre lidelser, du normalt ville behandle med håndkøbsmedicin.

Kurset finder sted Online og for at sikre din plads skal du købe billet via linket. KURSET ER TILGÆNGELIGT I 30 DAGE, men kan genses i mindst 1 år i den tilknyttede, lukkede facebookgruppe som man inviteres ind i ved køb af kurset.

Kurset koster koster normalt 449 kr. (eks gebyr hos Billetto)

Får det nu til 199 kr (eks gebyr his Billetto)

Alle deltagere på disse kurser bliver inviteret til at være med en i lukket gruppe på facebook. Her udveksler alle kursus deltagere deres egne erfaringer i brugen af homøopati derhjemme.

HVOR KAN JEG SE KURSET?: Du modtager link og log in på email den 19/2-2018 kl. 19.00.

HVORNÅR KAN JEG SE KURSET?: Kurset kan streames fra den 8/2-2018 kl. 19.00.

EN FACEBOOKGRUPPE? HVORDAN KOMMER JEG DERIND?:Jeg har lavet en lukket gruppe på Facebook for alle der har været på dette kursus. I gruppen hjælper man hinanden og deler sine erfaringer med kittet. I gruppen har mange der har brugt kittet længe, vi har gode folk der har taget det udvidede kursus "Bliv Ekspert i Homøopati til Husbehov", samt andre der har valgt at studere homøopati. Mette er ikke tilstede i gruppen dagligt, men den samlede erfaring og det gode kammeratskab i gruppen betyder at man hurtigt kan finde hjælp i gruppen. Du modtager link til gruppen i materialet. Du skal anmode om medlemsskab, og dit medlemsskab bliver godkendt hurtigst muligt.

Billet

Salg lukket