Fodboldfans - Selvpineri og jubelbrøl

Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København
26 maj 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør

Hvor finder man de fedeste fodboldfans? Vil fodbold på sigt dø uden tilskuere på lægterne? Er vinterpause-depression en diagnose? Hvorfor er det så stor en fornøjelse at råbe ”bonderøve” efter FC Midtjylland og drille kollegaen om mandagen efter weekendens kampe?

Disse spørgsmål og meget mere bliver berørt når dagens panel diskuterer og reflekterer over fodbold og fankultur. Dagens panel er Poul Hübertz (Tidligere Millwall + et hav af danske fodboldklubber), Oscar Rothstein (Idéhistoriker, fodboldskribent og hyppig gæst i Mediano) og Anders Hagen (tidligere P3-vært og i dag fankoordinator for landsholdet). 

Dagens vært og moderator er Johan Lyngholm-Bjerge, sportsjournalist med flere fodboldbøger på CV'et (bl.a. Jakob Kjelbjergs Survivor).
Som publikum har du bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til panelet - og vinde en præmie hvis du stiller "dagens bedste spørgsmål" 

Ved spørgsmål: henriknygaard@fodboldtalks.dk

Praktisk information og corona 

Arrangementet foregår på Østerbro bibliotek kl. 19 - ca. 21
Vi har begrænsede pladser, så er du forhindret i at komme til arrangementet, bedes du melde afbud, så billetten kan gå videre til en anden
Der skal fremvises et gyldigt coronapas samt ID ved fremmøde. Når du går og står skal du have mundbind eller visir på. 
Vi tager naturligvis forbehold for de gældende corona-retningslinjer, og vi forbeholder os retten til at udsætte eller rykke arrangementet til anden lokation på Østerbro i tilfælde af ændrede eller nye coronarestriktioner.

EM 2020

Arrangementet præsenteres af Fodboldtalks i samarbejde med Københavns Kommune og Østerbro Bibliotekerne - i anledning af Copenhagen Euro 2020 (2021)

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke