Fødselsdagskoncert med Anders Koppel/Henrik Dam Thomsen/Benjamin Koppel/Marie Carmen Koppel

eventet sluttede

Fødselsdagskoncert med Anders Koppel/Henrik Dam Thomsen/Benjamin Koppel/Marie Carmen Koppel

Billetter fra DKK 220,00

Sted

Dato

13 sep 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Organisten og komponisten Anders Koppel fylder i år 75. Den 13.9. fejrer han selv dagen i Koncertkirken sammen med tre musikere, der har en helt særlig betydning i hans musikerliv.

1.afdeling spiller han – som altid på sit legendariske Hammond-orgel - duo med cellisten Henrik Dam Thomsen, solocellist i DR radioorkesteret. De to har spillet sammen i mange år, udgav for et par år siden med stor succes CD’en Still Life, og dette efterår kommer de allerede med deres næste udspil Gently. Deres originale musiks helt usædvanlige skønhed har fortryllet lyttere på talrige koncerter.

I 2.afdeling bytter sønnen, altsaxofonisten Benjamin plads med Henrik. Anders og Benjamin har arbejdet sammen i talløse projekter gennem mere end 30 år, - sidst med udgivelsen af det store succesombruste værk Mulberry Street Symphony. I aften er det som duo, de to musikere vil fortsætte deres telepatiske musikalske samtale. Så kommer Henrik atter på scenen, og til allersidst vil datteren, sangerinden Marie Carmen Koppel få taget til at løfte sig og synge koncerten hjem sammen med de tre musikere.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .